2777
2789
عنوان

شام امشب 🥴🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 35460 بازدید | 405 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خب حالا شما چرا ناراحتی یه تاپیک مذخرف مثل بیشتر تاپیک های این سایت هست خوشت نمیاد بخون رد شو یا اصل ...

عزیزم دلم میخواست کلی برات تایپ کنم و بهت راهکار بگم ولی متوجه شدم شما فقط تاپیک زدید برای پز دادن وگرنه تو همین تاپیک کلی راهنماییتون کردن...

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

خدا قوت عزیزمغذاهای پرکالری چی میپزی بگو منم بپزم واسه بچم خیلی ریزه میزه ست دو سه سال از سنش کوچیکت ...

سلام عزیزم. برای قل دخترم که لاغره و کندی رشد داره، روزانه تخم مرغ رو به طریق مختلف باید به خوردش بدی.سرخ کرده اب پز الویه املت  توی کوکوها و....     روزانه دو عدد.

دو وعده ی غذاییش باید پروتیین باشه.مثل کوبیده,کباب تابه، خوراک قلقلی،ماهیچه،جگر،ساندویچ  یا اسنک گوشت پخته و ریش ریش،حلیم،آش های حاوی اب گوشت و حبوبات مثل شله قلمکار.همبر خونگی ،انواع ماهی،مرغ کمتر بخوره،مگه محلی باشه.

انواع بیسکوییت و کیک های خونگی که با شکر و شیره ،شیرینش کنی.سرشیر و خامه محلی،شیر پر چرب.فرنی،شیربرنج،حلواشکری، موز و خرما و...

توی دسر و...هم میتونی میکسشون کنی. فقط،خلاقیت میطلبه و زحمت داره🫠🫠 ولی نتیجش عالیه. الان دیگه دکتر برای دخترم میگه استاپ کن که چاق نشه این دفعه😂هزارماشاا...چشمش نکنم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

استارتر میدونی چی برام سواله

ک چطور شوهرت همچین چیزی رو قبول کرده چطور اعتراض نداره؟؟؟

تصور کن مثل چی جون بکنی برای زندگی اونوقت زنت یک درصد برای غذای خونه ک پیش پا افتاده ترین کار ما خانما هست و انجام نده ؟؟؟چطور اعتراضی نداره نگران سلامتی خودش و دخترت نیست اصلاکاری ب خودت ندارما چون هرچقدم بقیه گفتن یه دلیل الکی برا کارات اوردی

عزیزم دلم میخواست کلی برات تایپ کنم و بهت راهکار بگم ولی متوجه شدم شما فقط تاپیک زدید برای پز دادن و ...

عزیزم من نیازی به راهکار ندارم مگه گفتم ناراضی ام که بخوای راهکار بدی 

من نمیفهمم از یه طرف میاید میگید چه زندگی داری چقدر داغون از طرفی همین مدل زندگی براتون حکم پز دادن رو داره 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

اصرار بعضیا به اینکه نشون دادن من بدبختم‌ و روانی و افسرده هستم برام خیلی جالبه یه لحظه هم پیش خودشون فکر نمیکنن سبک رندگی ها باهم متفاوت هست قرار نیست چون یکی شبیه ما نیست حالش هم خوب نباشه 😐

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
استارتر میدونی چی برام سوالهک چطور شوهرت همچین چیزی رو قبول کرده چطور اعتراض نداره؟؟؟تصور کن مثل چی ...

برا خودمم سوال هست اتفافا شاید عادت کرده منم چون از اول نشون دادم ازم توقع نداشته باشه 

عزیزم یه روانپزشک خوب پیدا کنید و تست افسردگی ردید. برای داشتن زندگی بهتر درمان رو شروع کنید.

عزبزم من قبلا روانپزشک رفتم 

خب عزیزم شما مسیولیتت در این زندگی چیه 

بعنوان مادر صبح تا شب برای دخترت چیکار میکنی 

صبح تا شب برای همسرت چیکار میکنی ؟؟

تلاشت چیه ؟؟؟

من گاهی غذای هول هولکی میپزم عذاب وجدان میگیرم 

خب عزیزم شما مسیولیتت در این زندگی چیه بعنوان مادر صبح تا شب برای دخترت چیکار میکنی صبح تا شب برای ه ...

عزبزم مسئولیتی ندارم البته خونه رو همیشه مرتب می‌کنم جون بدم میاد از خونه نامرتب شامم گاهی میذارم اکثر وقتا خونه رو جارو میزنم بیشترین تابم هم به تکالیف دخترم میرسم در همین حد برام کافیه 

چقد کار اسی واسه همه عجیبهاسی هم هرکی بهش هرچی میگه یه جوابی میده که کار خودشو توجیح کنهاسی کاش خدمت ...

اونم ماهی دوسه دفعه یکی میاد انجام میده