2777
2789
عنوان

شام امشب 🥴🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 35460 بازدید | 405 پست
😁😁😁😁اسی تو این زندگی برای خودت پس اندازی طلایی خونه ای چیزی هم جمع کردی ؟؟

طلا دارم همسرمم ماهی ۱۳ تا ۱۵ بهم میده سعی می‌کنم جمع می‌کنم جمع کنم طلا بخرم اما در کل آدمی نبستم خیلی اهل جمع کردن و پسنداز کردن باشم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

طلا دارم همسرمم ماهی ۱۳ تا ۱۵ بهم میده سعی می‌کنم جمع می‌کنم جمع کنم طلا بخرم اما در کل آدمی نبستم خ ...

چقدر جمع جمع کردم اشتباه تایپی بود 😄🙏

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
طلا دارم همسرمم ماهی ۱۳ تا ۱۵ بهم میده سعی می‌کنم جمع می‌کنم جمع کنم طلا بخرم اما در کل آدمی نبستم خ ...

معلومه کلا در مورد پس اندازم بیخیالی مثل باقی موارد 😁😁😁ولی جدی خواهرانه تا میتونی جمع کن طلا ماشین خونه حالا هر طریقی ک برات مقدوره استفاده کن از اموال شوهرت بیخیالی سیر نکن خواهرانه گفتم 😊

معلومه کلا در مورد پس اندازم بیخیالی مثل باقی موارد 😁😁😁ولی جدی خواهرانه تا میتونی جمع کن طلا ماشی ...

اره دقیقا تو این موردم بی خیال هستم 

همجنسامون از آسایش و راحتی یه خانم دیگه ناراحت میشن هر کسی یه مدلیه چه اصراریه بگیم کسی که شبیه ما ن ...

دقیقا فکر میکنن هرکس شبیه خودشون نیست مشکل داره 

حااا فردا ظهرش بالاخره ماکار ونی گذاشتی یا کنسل شد ؟😁

نه دخترم خونه عمه اش ماکارونی خورده بود گذاشتم تا شب کباب تابه ای بذارم

سلام عزیزم. برای قل دخترم که لاغره و کندی رشد داره، روزانه تخم مرغ رو به طریق مختلف باید به خوردش بد ...

مرسی عزیزم از توضیحاتت

فقط اینکه روزی دو وعده پروتئین که گفتی ما واسه چرخکرده از بوقلمون استفاده میکنیم یعنی در هفته ۳ بار گوشت قرمز  و ۳ بار بوقلمون

بچه ی من ۸ سالشه ولی خیلی بد غذا هست با اینکه اهل آشپزی و کیک درست و...هستم ولی خوراکش خیلی خیلی کمه و مغزیجات و خرما و ...هم نمیخوره

هرکی میبینه فکر میکنه ۵ سالشه

سلام عزیزم. برای قل دخترم که لاغره و کندی رشد داره، روزانه تخم مرغ رو به طریق مختلف باید به خوردش بد ...

شمارو توی تاپیکای دیگه یادمه و حس خوب میگیرم ازتون همیشه نگاه میکنم ببینم تاپیک نزدید😁

احساس میکنم زن قوی هستی در برابر مشکلات

من یک بار ازت خواهش کردم 

بازم یکبار دیگه ازت خواهش میکنم که حتما 

پس اندازتون را طلا بخرید و بزارید کنار و اصلا به همسرت نگو ابدا 

ب

این را برای آیندت میگم 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...