2777
2789
عنوان

شام امشب 🥴🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 35428 بازدید | 405 پست

و منی که بخاطر چاق و لاغری قل ها، سه مدل غذا میپزم روزانه😪باز خداروشکرررر ظرفاشو ماشین میشوره. ۳ غذا. کم کالری.پرکالری و معمولی

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
و منی که بخاطر چاق و لاغری قل ها، سه مدل غذا میپزم روزانه😪باز خداروشکرررر ظرفاشو ماشین میشوره. ۳ غذ ...

خدا قوت عزیزم🌹🌹

ما که راضی شده ایم رزق مقرر شده را ، نکشیم ناز گدایان تازه توانگر شده را ،،🙃🙃🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینکه گاهی شرایط طوری پیش میاد که اشپزی نکنیم طبیعیه، برای من حتی ماه ها هم این اتفاق افتادهاما جمله ...

نه عزبزم اصلا اشتباه حس کردی

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

در جریان تاپیکات هستم و چون یه تجربه ریزی دارم میتونم بگم تو عمق افسردگی هستی 

شدیداً داری غرق میشی 

خودتو با معجون و دور دور شبانه تخلیه میکنید 

درحالی که باید درمان بشی 

خودمم باید درمان بشم 

رستوران رفتن خوبه من خودم بشخصه دوست دارم و ماهی یک یا دوبار جزعه برنامه مونه ولی آشپزی کردن و کیک و ...

من کم آشپزی می‌کنم اما وقتی دزست کنم براش قشنگ وقت میذارم سعی می‌کنم خوشمزه بشه حتما 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
واقعا خیلی نگران بودیم شام میخوای چی درست کنی خدارو شکر یه سایت از نگرانی در اومدن 🤣🤣🤣🤣🤣حتما ب ...

😅😅

اگر در همه ی زمینه های زندگی همین رویه را پیش گرفتین شما دچار دپرسینگ یا شیدایی هستین بهتره درمان بش ...

چشم 

داری رویاهای منو زندگی میکنی🥲🤣

ولی با این حساب که من خودم دارم کار میکنم و برنامه ریزی 😁

شمارش معکوس 1_✅ 2_ ✅3_من میتونم ثابت میکنم که میتونم به اهدافم برسم هر چقدر شکست بخورم دوباره بلند میشم و قوی تر ادامه میدم♥️🌊 میدونم این روزها سختن ولی روزهای خوبی برای خودم میسازم 🙂🤍من امروز 5/12..... من 12/5...تغییر میدم همه چیزایی که اذیتم میکنه رو ☀️دارم رو به راه میشم داره اتفاقات خوبی میوفته مرحله یک تیک خورد♥️ دوم تیک خورد در حال اوج گرفتن🤍💫9/۶/۱۴۰۵🕊️

خدا قوت عزیزم🌹🌹

مرسی گلم.سختیش اینجاست باید زیرپوستی اقدام کنم که اون قل چاقه متوجه نشه غذاش کم روغنه ،وگرنه بلوا به پا میکنه شکمو🤣

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

[QUOTE=380842181]استارتر امیدوارم از حرف من نرنجی  ولی حتمآ از یه مشاور خوب مشاوره بگیر  . [/QUOTE من از سبک زندگیم راضی ام عزیزم یه سبک خاص هست که خوشایند هرکسی نیست اما من راحتم باهاش حرف نارضایتی دیگران هم برام اهمیتی نداره 

البته من دستپختم خیلی خوبه علیرغم اینکه اهل درس و کار بودم و دیر ازدواج کردم و موقع ازدواج آشپزی زیا ...

سلام عزیزم

من یکساله زودپز برقی خریدم ، برام خییییلی کار راه اندازه ، اگه بتونی بخری به نظرم عالیه

تو این محیطا کار کرده باشی متوجه میشی به غذای بیرون در حد ماهی دو سه دفعه میشه اعتماد کرد. از پشت پرده خبر نداری. بهترین و معروف ترینشون هم کارایی می‌کنن که بهت بگم حالت بهم میخوره. اوایل میگفتن تمیز نیس میگفتم نه بابا ولی طبق تجربیاتم ...

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.