2777
2789
عنوان

شام امشب 🥴🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 35428 بازدید | 405 پست
یعنی فقط منم که روزی دو بار آشپزی میکنم و شیرینی و دسر هم خودم درست میکنم؟؟؟ آشپزی که خیلی عشقه

من مرد بودم دوست داشتم همسری مثل شما داشتم جون خودمم شکمو هستم تحمل زنی مثل خودمو نداشتم حقیقتا

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من گرمی زندکی رو به چیزای دیکه میبینم همین که شبا بریم بریم بیرون یه دور کوچیک بزنی با خانوادت فالود ...

خب غذاهای سخت و مفصل را پشت سر هم نپز 

بینشون غذای آسون درست کن  که خسته نشی 

یه لیست تهیه کن غذای برنجی غذای ساندویچی غذای آب‌پز و کبابی  و غذای بيرون 

متناوب  آشپزی کن 

ساندویچی هم چرخکرده و مرغ درست کن فست فود نباشه

... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

عزیزم غذای بیرون همیشگیش خوب نیست.مخصوصا که میگید بچه دارید.

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

عزیزم مثل همیشه زیبا 🌹🌹یه سوال آیا رتینول استفاده کردین شما واگه آره چه برندی ؟؟

ممنون یه مدت استفاده کردم الان دیگه نه برند اوردینری

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
ده روز کامل از بیرون نبوده خونه مامانم بودم غذای حاضری بوده بینش فکر کنم البته درست یادم نیست تو ده ...

نوش جان

طبیعیه گاهی پیش میاد، مثل وقتایی که بارداریم،سفر هستیم و یا وقتایی که حوصله و انرژی نداریم 😅 اینکه خودتون رو دوست دارید و بابت علاقه مند نبودن به اشپزی خودتون رو سرزنش نمیکنید عالیه

ماها در شرایط شما نیستیم,دلایل این حس رو نمیدونیم اما اینو میدونم که توضیحی حتی به خودتون بدهکار نیستید و بهترین هستید🌸

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

ممنون یه مدت استفاده کردم الان دیگه نه برند اوردینری

به نظرتون تاثیریم داره اینجوری که اینجا تعریف میکنن وتاثیرش بیشتر در چه زمینه ای هستش ببخشید سوال هام زیاد شد 🙏🙏

ما که راضی شده ایم رزق مقرر شده را ، نکشیم ناز گدایان تازه توانگر شده را ،،🙃🙃🙃