2777
2789
عنوان

شام امشب 🥴🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 35428 بازدید | 405 پست
نه تنها نیستی منم تمام دسرهای وسوپ ها وکیک ها روخودم میپزم اصلا بچه هام عادت ب غذای بیرون ندارند من ...

آخه من دیدم خیییلی از نی نی سایتیا میگن ما آشپزی نمی‌کنیم گفتم نکنه من از جامعه خیلی عقبم خخخ

وای منم اینطوریم. میپزم دو روز میخوریم یا حتی سه روز. دیروز و امروز بیرون خوردم. واسه بچه دو سه روز ...

البته من دستپختم خیلی خوبه علیرغم اینکه اهل درس و کار بودم و دیر ازدواج کردم و موقع ازدواج آشپزی زیاد بلد نبودم. ولی توی متاهلی خیلی وقتا مهمونی دادم و چند مدل غذا درست کردم. مشکل من با اینه که روزهای کاری همیشه غذا آماده کنمو اصلا نمیتونم جنازه میشم. و علاقه هم ندارم متنفرم هر روز پای گاز بودن و به شکل وظیفه باشه. الانا خیلی وقتا ماست و پلو با سیب زمینی کبابی و ماهی کبابی میخورم. نهایت همین عدسی ماکارونی کتلت. اونم دو روز سه روز میخورم. الان پیتزای امروز زیاد بود آوردم خونه فردا بخورمش 

سوال شغلی نپرسید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهام خانم یه سوال دارم البته اگه دوست داشتی جواب بده قبل از خیانت دیدن هم همینطور بیخیال بودین منظورم اینکه مهم نبود همسرتون چطوری قضاوتت کنه در مورد کارای خونه کارای روز مره؟؟؟

ما که راضی شده ایم رزق مقرر شده را ، نکشیم ناز گدایان تازه توانگر شده را ،،🙃🙃🙃

استارتر من یه پیشنهاد بهت میدم به خاطر روحيه ات  نه به خاطر حالا مضرات غذای بيرون 

ببین میدونم از نظر پولی برات مهم نیست ولی حالا  به پولی که بابت غذای بيرون میدی به عنوان درآمد نگاه کن و اونو جایگزین کار دیگه ای کن 

مثلا هر بار که خودت آشپزی میکنی  به این فکر کن اگر اینو از بيرون میخریدی چقدر میشد و الان تو اون پولو هزینه نکردی و میتونه درآمد تو باشه  .هربار  اون مبالغ را یاداشت کن در ماه هر چی شد به خودت با یه چیز دیگه به خودت جایزه بده یا پس اندازش کن . میدونم نیاز مالی نداری ولی  یکی از راه های تشویق؛، ارزش دادن مادی به رفتاره 

... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

غذای بیرون خیلی ناسالمه ، به خودتون رحم کنید

شما که پولشو دارید یه خانم استخدام کنید هر روز بیاد واستون آشپزی کنه و بره، این که کاری نداره 

ماهی یه بارم برید رستوران واسه تنوع

منم الان دوهفته است از سر کار میام حوصله آشپزی ندارم البته انفلانزای فصلی هم گرفتم شام و ناهار از بی ...

عادت میکنی به همین سبک خوبه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
آخه من دیدم خیییلی از نی نی سایتیا میگن ما آشپزی نمی‌کنیم گفتم نکنه من از جامعه خیلی عقبم خخخ

نی نی سایتیا اینجا جوگیر میشن حرف زیاد میزنن یکی میگف وقتم با ارزشتر از اینه که پا گاز وایسم آشپزی کنم بعد ۲۴ساعت اینجا آنلاینه وآمار تمام کاربرا رو داره 🤣

به بعضی کاربرا فقط بایدبگیم چه سری چه دمی عجب پایی...درغیراینصورت به محض گفتن بالا چشمت ابروئه متهم به حسادت وعقده میشیم ومشمول این دعا که انشاالله خدا بهمون آرامش بده 😅

منم همین برداشت رو کردم🌸 اینکه از خودشون رضایت ندارن،احساس ناکافی بودن میکنند،اسیب دیدن و نادیده گر ...

ان شاالله  همیشه سلامت باشند و از این کشمکش آسیب نبینن

... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

وا از شانس مثلا بد پسر من خدای خودتو شکر می کنی! خواستم فقط بهت هشدار بدم به قول خودت ممکنه همیشه خو ...

نه عزبزم همچین منظوری نداشتم چون ما هفته ای چندبار غذا بیرون میخوریم تا حالا همچین اتفاقی نیفتاده حتی شده گاهی ساندویچ کثیف خوردیم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
همش که نه من خودمم چند وعده در هفته‌ از بیرون سفارش میدم ولی نه دیگه ده روز همش از بیرون باشه. هر ...

ده روز کامل از بیرون نبوده 

خونه مامانم بودم غذای حاضری بوده بینش فکر کنم البته درست یادم نیست تو ده روز دقیق چطور سپری شده دو وعده هم قرمسبزی که درست کرده بودم خوردیم

عادت میکنی به همین سبک خوبه

اره خیلی راحتم 👍🏻ولی قلبا ناراحتم دلم میخواد خودم واسه خانوادم آشپزی بکنم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹