2777
2789
عنوان

شام امشب 🥴🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 34069 بازدید | 405 پست
به نظر من به خاطر پز دادن نمیگه میخواد خودشو آروم کنه .

بله منم همین حس رو دارم 

دلیلش رو نمی‌دونم ولی هرچی هست انشاالله همیشه آرامش داشته باشن

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم اینطوریم. میپزم دو روز میخوریم یا حتی سه روز. دیروز و امروز بیرون خوردم. واسه بچه دو سه روز درمیون میپزم میذارم فریزر. واقعا نمیکشممممممممم خیلی مزخرفه کار خونه اه

سوال شغلی نپرسید

اسی جان سبک زندگیت به خودت مربوطه و نظری نمیدمولی جمله آخرو خیلی بانمک گفتی😂😂

ممنون 😄

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

رشته تحصیلیت چی بوده ستون

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

من اگه درست نکنم شوهرم حسابی بدناراحت میشه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

یعنی فقط منم که روزی دو بار آشپزی میکنم و شیرینی و دسر هم خودم درست میکنم؟؟؟ آشپزی که خیلی عشقه

نه تنها نیستی منم تمام دسرهای وسوپ ها وکیک ها روخودم میپزم اصلا بچه هام عادت ب غذای بیرون ندارند من بچه هام پسرن یادشون دادم پیتزا درست کنن ماکارونی سالاد ماکارونی وخیلی غذاهای دیگه درست کنن ولی ازبیرون فقط موقه مهمونی های یهویی یا سنگین وکباب ها رو بیرون میگیریم

کاش بیشتر برای سلامت خودتون و خانواده  ارزش قائل باشید 

غذاهای بیرون برای طولانی مدت واقعا خوب نیست کمترین کیفیت با گرونترین قیمت رو تحویل میدن  

حداقل یکی رو بیارید هفته ای یکی دوبار بیاد برای چند وعده غذا اماده کنه

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

اگه شاغل و خسته نیستین و بچه کوچیک ندارین بیشتر بخاطر گوشی و مجازی ام هست شاید ک مدام میخاین برین توش و حوصله کار خونه ندارین..

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
زندگی گرمی ندارید وگرنه آدم کیف میکنه برای عشقش نهار یا شام درست کنه کنار هم بخورن. به نطر من که این ...

من گرمی زندکی رو به چیزای دیکه میبینم همین که شبا بریم بریم بیرون یه دور کوچیک بزنی با خانوادت فالوده و معجون بخوری البته من ده روز قبل دو‌ دووعده پشت هم غذا پختم‌ دو شب پشت هم چلو گوشت و قرمسبزی پختم  فردا هم میخوام ماکارونی بذارم پس فردا هم کرفس 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
سلام عزیزم بارها سعی کردم اما میبینم علاقه ای ندارم اصلا همون هفته ای ۳ دفعه هست گاهی هم حاضری املتی ...

سلام قشنگم💖💖

من خودم از آشپزی بدم می اومد ولی خب دیدم نمیشه گفتم خودمون با تزئین هایی که میبینم علاقه مند کنم با تاپیک هایی مثل کاربر هیسبابا جان و خیلی های دیگه من خودم اینجوری علاقه مند شدم اولش خیلی واسم سخت بود ولی الان خیلی قشنگه خونه واقعا به آشپزخونه و آشپزیش زیباست 

میدونم علاقه ای نداری ولی با دختر قشنگی که داری مثل کاربر مامالی جان میرن تو آشپزخونه فیلم میگیرن انجام میدن آدم به ذوق میاد به نظرم یکبار انجام بده

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

به نظر من به خاطر پز دادن نمیگه میخواد خودشو آروم کنه .

منم همین برداشت رو کردم🌸 اینکه از خودشون رضایت ندارن،احساس ناکافی بودن میکنند،اسیب دیدن و نادیده گرفته شدن از سمت افراد نزدیک شاید همسر، یه جورایی برای اروم کردن خودشون و تایید شدن از سمت دیگران این توضیحات رو نوشتند🌸

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

والا مردا قدر همین زنایی مثل شما رو بیشتر میدونن تا اون خانومایی که ۲۴ ساعته در خدمت خانواده هستن و سرویس دهی میکنن

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

من توکارای شست و شو این جوری ام 

خودمم وسواس دارم 

باید اکثر چیزا رو تو دستم بشورم 

بعضی اوقات لباس پیدا نمیکنم بپوشم 

چون همش کثیف هستن و من نشستم 

اصلا خیلی اوقات تنبلیم میشه لباس شویی روشن کنم