2777
2789
عنوان

شام امشب 🥴🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 35415 بازدید | 405 پست

اگر در همه ی زمینه های زندگی همین رویه را پیش گرفتین شما دچار دپرسینگ یا شیدایی هستین بهتره درمان بشید

فانتقمنا منهم و فاغرقنهم"اعراف "سر انجام از آن ها انتقام گرفتیم و آن ها را غرق کردیم 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بااحترام درخواست دوستی ممنوع⛔️. کاربر آقا.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استارتر امیدوارم از حرف من نرنجی  ولی حتمآ از یه مشاور خوب مشاوره بگیر  . 

... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

اگر در همه ی زمینه های زندگی همین رویه را پیش گرفتین شما دچار دپرسینگ یا شیدایی هستین بهتره درمان بش ...

از نظر منم افسردگی دارن

... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

واقعا نمی‌فهمم دلیل گفتنش تو سایت چیه !

اصلا افتخار نداره ابنکارر

آدم واسه خانوادش غذا درست می‌کنه عشق می‌کنه عشق

اینجوری زندگی آدم خیلی ناسالم و وحشتناک میشه حتی نمیتونم بهش فکر کنم 

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

یعنی فقط منم که روزی دو بار آشپزی میکنم و شیرینی و دسر هم خودم درست میکنم؟؟؟ آشپزی که خیلی عشقه

از نظر من آشپزی یه جور هنره 

مادر من با وجود شاغل بودن و سن بالایی که داره دست‌پخت اش بهترینه همیشه هم بابت این موضوع بهش افتخار میکنم 

واقعا خوردن غذاهای بیرون که معلوم نیست با چه روغن و چه موادی درست میشه افتخار نیست 

حداقل میدونم به لطف دست‌پخت ایشون نه اضافه وزن دارم نه قند و چربی بالا

خیلی خوبه ادم میتونه اینجوری خوش خیال یاشایدم کلابیخیال ودغذعه ای واسه شام نهار نداشته باشه هیچ وقت پیر نمیشه اونوقت من هرروز بدون استثاءنهار پلو گوشت مرغ ماهی میگو نباشه روزم شب نمیشه شب هم حاضری یافست فودی ولی نهار غیرممکنه که پلویی نباشه 

الهام جان خودتو عادت بده بیرون زیادش خوردن هم خوب نیستاگه دوست داری حداقل۳بار در هفته بیرون بخرخودتو ...

سلام عزیزم بارها سعی کردم اما میبینم علاقه ای ندارم اصلا همون هفته ای ۳ دفعه هست گاهی هم حاضری املتی  گوشت چرخ کرده ای چیزی میخوریم هفته ای یکی دوبارم خونه مامان هستیم 

باید بیام پیشت کلاس آشپزی و تزیین غذا ماشالا خیلی خوش سلیقه ای 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
واقعا نمی‌فهمم دلیل گفتنش تو سایت چیه !اصلا افتخار نداره ابنکاررآدم واسه خانوادش غذا درست می‌کنه عشق ...

به نظر من به خاطر پز دادن نمیگه 

میخواد خودشو آروم کنه . 

من فکر میکردم خودم خیلی تنبلمولی دیدم خیلی زرنگم چون هر روز غذا میپزم از پبتزا گرفته تاااا فسنجون هم ...

دیگه چرا به خودت میگی تنبل اخه وقتی هرروز غذا درست میکنی منو بیین 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......