2777
2789
عنوان

شام امشب 🥴🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 35415 بازدید | 405 پست
خب الان فقط خواستی از خورد و خوراکت بهمون بگی و تهشم بگی به کسی مربوط نیست؟😐

اره دیدم ده روز تاپیکی نزدم گفتم به وقت منو‌ یادتون میره 🤭🤭

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه واقعا اگر همش پای گاز باشم از خودم متنقر میشم

همش که نه 

من خودمم چند وعده در هفته‌ از بیرون سفارش میدم ولی نه دیگه ده روز  همش از بیرون باشه.  هر دو به یک اندازه اعصاب خردکنه  هم آشپزی دائمی و هم مشتری دائمی رستوران و فست فود 

من  حتی اگر مسافرت باشم هم باز بینش حتما یکی دو وعده را خودم آشپزی کنم . 

... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

این گرون ترین پیتزا فروشی تهران اسمش چیه؟چه جالب که قیمت هارو مقایسه کردین

گرون ترین رو نمبدونم اما بهترینش میخوش هست 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

اینکه گاهی شرایط طوری پیش میاد که اشپزی نکنیم طبیعیه، برای من حتی ماه ها هم این اتفاق افتاده

اما جمله آخرتون حس میکنم احساس ناکافی بودن دارید در برابر همسرتون🌸 خودتون رو با کسی مقایسه میکنید؟ همسرتون این احساس رو در شما ایجاد کردند؟ این توضیح شما و یاداوری ِ اینکه خودتون رو دوست دارید و با دیگران مقایسه کردید خودتون رو برام عادی نبود🌸

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

من همیشه نوع ادبیاتتون ، تاپیک هاتون و حس و حالی که توی کامنت هاتون هست رو خیلی دوست دارم وایب کاربر ...

ای جانم🥲

ممنونم از اینهمه لطف و محبتت عزیزکم

چقده خوشبحال منه که اسمم کنار اوپرای عزیز نوشته شد

بهترین شمایی دوست خوبم

بمونی برای دنیامون🥰❤️

رستوران رفتن خوبه من خودم بشخصه دوست دارم و ماهی یک یا دوبار جزعه برنامه مونه ولی آشپزی کردن و کیک و دسر درست کردن رو حالا نه خیلی بصورت افراطی دوست دارم و بنظرم جزعه ظرافتهای زنانه س 

شوهرت کجا غذا میخوره 😐مال من خسته از کار بیادغذا نباشه مغزمو داغون میکنه

ظهرها یه چیزی میخوره البته از شب مونده باشه میدم ببره شبا هم هرچی باشه باهم میخوریم

خداروشکر ک پول دارین بیرون غذا میخورین،من چهارصد تومن دارم برنامه ریزی کردم هفته ی صدتومن خرج کنم ،چ ...

خدا به مالتون برکت بده غذای بیرون هم خیلی خوب نیست البته