2777
2789
عنوان

بنظرتون دختر خانمی که

539 بازدید | 68 پست

پدرشون وضع مالی خیلی خوبی داره و از لحاظ ازاد بودن امکانات هیچی کم نداره و رفیق جینگ باباشه و عاشق خانوادشه و هیچ سختیی یا اذیتی نداره و حالا کارم میکنه و ماهیانه تا ۲۰ میل درامدشه......

چرا باید تن به ازدواج بده؟؟؟؟ و مسئولیت زندگیو قبول کنه؟؟؟ اصلا این کارو میکنه؟؟؟ چون هر چقدرم وضعت خوب باشه بعد ازدواج مسئولیتت دو چندان میشه و دغدغت و مشغله فکریت بیشتر میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پناه بر خدا فکر میکنید می‌نویسد آیا الان با عرض پوزش نیاز جنسی اون دختر خانم رو خانواده می‌تونه تامی ...

اون چیزی که بهش نرسی مثل اب غذا اکسیژن که با نبودش بمیری میشه نیاز ........نه اینی که مد شده تو اینستا اینا بین جوونا

پس این همه خانم مطلقه که کسی پیششون زندگی نمیکنه چی؟؟؟؟؟ تازه نیاز جنسی دو ماه ۳ ماه ته تهش تا ۳ ساله بعدش شک نکن اونقدر طرفت تکراری میشه که دیگه رمقی براش نداری

عشق و محبت و نیاز جنسی رو باید هم باشه دیگه

اون چیزی که بهش نرسی مثل اب غذا اکسیژن که با نبودش بمیری میشه نیاز ........نه اینی که مد شده تو اینستا اینا بین جوونا

پس این همه خانم مطلقه که کسی پیششون زندگی نمیکنه چی؟؟؟؟؟ تازه نیاز جنسی دو ماه ۳ ماه ته تهش تا ۳ ساله بعدش شک نکن اونقدر طرفت تکراری میشه که دیگه رمقی براش نداری

میگم اصلا شما بهترین و زیباترین منظره مثل گل طبیعت یا شخص زیباییو تو گوشیت داشته باش بعد سه ماه دیگه نگاش نمیکنی 

این حرف یه آدم راحت طلبه

اگر قرار باشه همه از مسئولیت پذیرفتن فرار کنن چرخه زندگی توی همه چیز متوقف میشه! کسی کار نمیکنه، کسی ازدواج نمیکنه،کسی بچه نمیاره، کسی درس نمیخونه! زندگی با پذیرفتن مسئولیتهاست که در جریانه! برای رشد عقلی باید مراحل زندگی رو طی کرد، باید درس خوند،کار کرد(چه کار خونه چه کار بیرون) ازدواج کرد،بچه آورد و ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

این حرف یه آدم راحت طلبهاگر قرار باشه همه از مسئولیت پذیرفتن فرار کنن چرخه زندگی توی همه چیز متوقف م ...

خب الان چه پسر و مخصوصا چه دختر معتقدن بلههه درس خوند پیشرفت کرد پول دراورد خرج خودشو خودش بده و استقلال مالی داشته باشه........

و صرفا ازدواج کردن با بهترریییییننن شخص هیچی هیچی هیچی نداشته باشه باعث افزایش دغدغه فکری میشه

اون چیزی که بهش نرسی مثل اب غذا اکسیژن که با نبودش بمیری میشه نیاز ........نه اینی که مد شده تو اینس ...

هیچ درکی از حرفی که میزنی نداری نیاز جنسی نیاز به محبت نیاز به همدم اینا همه اش از طریق ازدواج یا پارتنر حالا فرهنگ ها مختلف راه درست ارضا شون هست و کاملا نیازهای واقعی و حق طبیعی افراده و طبیعتاً پاسخ دهی بهش خارج از خانواده درجه یک هست. 

اون چیزی که بهش نرسی مثل اب غذا اکسیژن که با نبودش بمیری میشه نیاز ........نه اینی که مد شده تو اینس ...

والا برا من بشخصه این نیاز تکراری نشوده 

قطعا  برا اون خانمای مطلقه هم بعضی وقتا سخت میگذره 

بیین  یه زمانی دلش میخواد طعم مادرشودن  

خانم خونه بودن 

یار داشتن 

خبلی چیرای دیگه بچشه 

عشــــAــــق🔗♥️

هیچ درکی از حرفی که میزنی نداری نیاز جنسی نیاز به محبت نیاز به همدم اینا همه اش از طریق ازدواج یا پا ...

اصلا حرف شما درست.......

من مطمئنم خیلیا اصلا ۳ ۴ سال نه شما بگو بعد ۱۰ سال زندگی مشترک دیگه میل جنسی به جنس مقابلت مثل روز اول نیست....نه تنها این مورد بلکه دیگه اون جیک جیکای عاشقونه اوایل زندگی وجود نداره.......باز نه تنها این مورد بلکه بوجود اومدن بچه از زندگی سیرت میکنه و پیر میشه ادم......دغدغش هست تازه میگمم من باز بحث مالیو نکردم

والا برا من بشخصه این نیاز تکراری نشوده قطعا برا اون خانمای مطلقه هم بعضی وقتا سخت میگذره بیین یه ...

ببینید من نگفتم که برای شما تکراری شده یا نه

من حرفم اینه اصلا این مسائل درسته باشه پارتنر باشه خوبه ولی اشتباه میگن نیاااز....نیاز چیزیه که وقتی نباشه خیلی معذرت میخوام ادم بمیره.....شما عمو پورنگو نگاه کن چقدر خوب مونده یا صرفا کسایی که مجردن و بچه ندارن نسبت به سنشون خیییلی بهتر موندن.......اصلا باز به کنار خیلی راحت تری تو مجردی نسبت به متاهلی و خب درامدت مال خودته و واس خودت خرج میکنی 

اصلا حرف شما درست.......من مطمئنم خیلیا اصلا ۳ ۴ سال نه شما بگو بعد ۱۰ سال زندگی مشترک دیگه میل جنسی ...

بیا برو سرنوشت کلی دختر دهه ۶۰ با همین ایدئولوژی شما رو ببین اومدن فرش قرمز دانشگاه و کار و اینا واسشون پهن کردن که رابطه اخه و پیفه و خانواده خوبه بیو ثابت همه شون مادر گربه ها و استوری جلسات تراپی شدن نقش پرستار بچه برادر و خواهر ، چرا همیشه از دو طرف بوم باید بیوفتیم ما یکی کودک همسری اوکی هست باهاش یکی کلا منکر غریزه و نیاز جنسی میشه. 

بیا برو سرنوشت کلی دختر دهه ۶۰ با همین ایدئولوژی شما رو ببین اومدن فرش قرمز دانشگاه و کار و اینا واس ...

ببینید من کاری به اوسکولایی که با گربه صحبت میکنن و یه تختشونم کمه ندارم.....

البته هر ادمی زندگی خودشو داره و به من ربطی نداره.....

ولی خب بحث من تینه اون چیزی که میگین درسته باشه بهتره (( اونم چون اولشه متوجهش نمیشن و بعد چند سال با وجود بچه متوجه میشن که واقعا بهتر نیست)) یک پسر رو در نظر بگیر دلش همون پارتنرو میخواد و حالا به خاطر سنش یا موقعیت موفق نشده میرسه به ۳۶ سالگی که یکیو پیدا کنه اوکی باشن....دیدم میگم...

این از ۱۹ تا ۳۰ سالگی مرد؟؟؟ نه زندگی راحت تری داشته و درامدش مال خودش بوده

بیا برو سرنوشت کلی دختر دهه ۶۰ با همین ایدئولوژی شما رو ببین اومدن فرش قرمز دانشگاه و کار و اینا واس ...

باز نمیتونم توجیه بشم اسمش نیازه.....

نیاز وقتیه که نباشی معذرت میخوام ادم بمیره مثل غذا اب و دمای مناسب و و و 

ولی وقتی فکرتو سوق بدی به مطلب دیگه یا فیلم یا چیز دیگه قرار نیست بمیره ادم