2777
2789
عنوان

بنظرتون دختر خانمی که

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 68 پست
اون میل هم مطمئن باشین بعد سه سال از بین میره به طرف مقابل

من تاپیکاتونو خوندم احساس میکنم اولش دنبال ازدواج بودید اما چون توش موفق نشدید یا آدم سخت گیری هستید یا هر چیزی سعی میکنید خودتونو دور کنید از ادواج از طرفی هم معایبی ک بهش اشاره کردید میتونه درست باشه من خودمم دقیقا دقیقا شرایطم مثل شماست طرز فکرم هم مثل شماست حتی بچه داشتنم دوس ندارم و الان تو مرحله ای هستم ک ب ازدواج فک نمیکنم اما من فک میکنم این از کمالگرایی ماست یا هر چیزی شبیه این🤷‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تاپیکاتونو خوندم احساس میکنم اولش دنبال ازدواج بودید اما چون توش موفق نشدید یا آدم سخت گیری هستید ...

خب بله دقیقا بهتون بگم تا همین دو یا سه هفته پیش دلم میخواست ازدواج کنم و من سختگیر نبودم ولی خب گیر ادمایی افتادم که زندگی عالی و خوب و مناسبی داشتن به جز دو تاشون (( که من ردشون کردم چون یکیش مشکل وسواس نظافتی داشت و دائم با باباش درگیر بود ولی منو پس نزده بود و من ردشون کردم وسواسیو و یکی دیگم به خاطر سخت گیری وحشتناک باباش خونه مستقلی خریده بود و بهم گفت ماه عسلو بریم ترکیه و برام ۲۰۶ بخر و من عادت دارم هر سال ایفون بخرم و رفتم اینستاش دیدم بلهه کلی عکسای داره پر و پاچش معلومن و کلی پسرم فالوش کردن و من باز ردش کردم)) 

داداشم بهم گفت ببین اون دو موردی که داشتن قبولت میکردن میخواستن از چیزی فرار کنن برای بدست اوردن چیز بهتر....اون ۷ ۸ موردیم که ردت کردن طرف داره خونه باباش پادشاهی میکنه و زندگی عالیی داره...تو هر چقدرم مرفه خوشگل خوشتیپ قد بلند سر پادشاهم باشی اون دختری که پرنسس خونس و با خانوادش اوکیه و چیزی کم نداره زیر بار مسئولیت نمیره و نخواهد رفت ....الان مثل قدیم نیست که بخوان دخترارو شوهر بدن باباها زود تر که نون خورشون کم تر باشه نه.....

من تاپیکاتونو خوندم احساس میکنم اولش دنبال ازدواج بودید اما چون توش موفق نشدید یا آدم سخت گیری هستید ...

بد دیدم داداشم داره درست میگه و ببین من چقدر ادم خوبیم که داشتم میرفتم زیر بار مسئولیت.....

منی که تا حالا از طفولیت تا حالا نیاز مالی نداشتم و نخواهم داشت و ماهیانه فقط دارم ۲۰ میلیون ذخیره میکنم با کارکردنم فکر و خیال راحت تری دارم و خداروشکر خانواده فوق العاده با منطق و تحصیل کرده ای دارم که اذیت کن نیستن منم اذیت کن نیستم یکم مثل اون دخترا فکر کنم خیالم راحت تره اصلا...ارامش فکری دارم 

خب برو سراغ ی دختر معمولی مگ مجبوری😶

معمولی یا وجود نداره یا من پیدا نکردم..........اکثر خانواده ها کم جمعیتن و دیگه گذشته نیست که بابا دخترشو زور کنه برای ازدواج و معمولا دخترها یا بچه مثل قدیم امکانات رفاهی بیشتری دارن

والا اونام معمولی بودن ولی خب منطقی رفتار میکردن......

کسی که مشکلی تو زندگیش نداره دنبال مشکل یا مسئولیت نیست....شما بخوای عقد کنی دختر باشی هزاران دغدغه پیدا میکنی نکنه پسره هول باشه نکنه خیانت کار باشه.....نکنه عروسیو بد بگیره یا هزار تا مسائل فکر دخترو در گیر کنه نکنه پسره خسیس باشه....کسی یا فردی که مشکلی نداره دلش نمیخواد این دغدغه هارو داشته باشه

والا اونام معمولی بودن ولی خب منطقی رفتار میکردن......کسی که مشکلی تو زندگیش نداره دنبال مشکل یا مسئ ...

ن اونا حتما از شما خیلی سر تر بودن اکثریت مث ما فک نمیکنن دغدغه هارو نمیبینن دخترام اکثرا واسه شوهر له له میزنن

اصلا بیا منطقی فکر کنین چه دختر باشی چه پسر کار میکنی پولت مال خودته...

من خودم ۶۰ میلیون جمع کردم.........

گذاشته بودم برای ازدواج ولی الان توجیه شدم....

میرم حدود ۲۰ تمنشو میدم که یک مانیتور حرفه ای برای پلیسیشن ۵ ام بخرم فردا و بقیشو میزارم اگه خدایی نکرده موتور ماشینم خراب شد نقص فنی شد بتونم درستش کنم و دستم تو جیب بابام نباشه......

ن اونا حتما از شما خیلی سر تر بودن اکثریت مث ما فک نمیکنن دغدغه هارو نمیبینن دخترام اکثرا واسه شوهر ...

نبودن واقعا از نظر ریالی و مادی..........

ما خانواده ای هستیم که گفتن نداره ۵ تا مستاجر داریم و مغازه رو دادیم اجاره...... خودم پولامو تبدیل به دلار کرده بودم تو سال ۱۴۰۱ برا خودم ۲۰۶ سقف شیشه ای سفید خریدم صفر .....

در کل از نظر ریالی قد و یا هیکل حتی قیافه ازشون سر تر بودم و به شکل مفتضحانه ردم میکردن به جز دو مورد که واقعا مشکل اساسی داشتن

مالی زیاد مهم نیس اگ قیافه واقعا شما سر بودید حرفتون خیلی عجیبه خییییلی عجیبه ک رد کردن

من قیافم معمولیه.....

ولی مطالبی دیدم تو یوتوب که مثلا اگه دیدی تو خیابون جنس مخالف باهات چش تو چش میشه(( همشون نه ها عده ای میخوان نگات کنن اتفاقی )) یعنی چهره زیبایی دارین.....

من خودم خیلی باهام چش تو چش میشدن حتی یکی دو مورد پیش اومد تو هفته پیش فهمیدم نگام میکنه خانمه بعد نگاش کردم دیدم بله نگا میکنه و چشتو چششدم خجالت کشیدم دیگه ........

مالی زیاد مهم نیس اگ قیافه واقعا شما سر بودید حرفتون خیلی عجیبه خییییلی عجیبه ک رد کردن

میگم اگه زشت بودم ۲ مورد منو قبول نمیکردن.....

یکیش خانمم وکیل بودااا خفنی بود واس خودش....

از هم خوشمون اومد ولی گفت که حساسم تو نظافت و بدم میاد کسی بهم بگه وسواس ....گفتم با خانوادت کی دعوا گردی گفت دیشب با بابام سر نظافت دعوا کردم.....

اها اینم بگم...دو سه مورد از اون عده زیاد که ردم کردن هنوز ازدواج نکردن امارشونو از اینستا دارم .......

من قیافم معمولیه.....ولی مطالبی دیدم تو یوتوب که مثلا اگه دیدی تو خیابون جنس مخالف باهات چش تو چش می ...

من فک میکنم اون خانوما از لحاظ قیافه خیلی سرتر بودن .این معیاری ک گفتید نشون دهنده هیچی نیست .البته ک ما آدم زشت و زیبا نداریم ولی خب دو طرف باید بهم بیان دیگ متاسفانه مشکل شما آقایونم اینه ک حد خودتونو نمیدونید حالا بر نخوره بهتون کلی گفتم