2777
2789
عنوان

مادر شوهر

367 بازدید | 38 پست

مادر شوهرم امروز زنگ زد مارو شام دعوت کرد اومدیم اینجا الان شام وارد دیدم دلمه اس اون می‌دونه من متنفرم از این غذا بعد باردارم هستم بدتر شدم نسبت به این کوفتی از لج یا هر چی دلمه درست کرده بود هیچی ما اومدیم سر سفره گفت عه یادم رفت برات چیز دیگه درست کنم گفتم عب نداره این چه حرفیه نون پنیر میخورم پدر شوهرم ناراحت شد رفت ته برنج ظهر و داغ کرد اورد بعد برگشته با خنده میگه عروس و باید گشنه نگه داشت من از این خیلی ناراحت شدم خب بعد پیش شوهرم یه جوری مظلوم میکرد خودشو معذرت خواهی میکرد انکار نه انگار از لج درست کرده اعصابمو داغون کرد چرا اینجوری میکنن این مادر شوهرا آخه با زن بارداری که می‌دونی ویار داره 

میگفتی همونجا شوهرت برات غذا از رستوران سفارش بده

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مشابه این رفتار رو وقتی بچه شیر میدادم دیدمحالا نوعش فرق داشت

من حتی چند بار شام دعوتمون کرده و شام نداده باورت میشه تو بارداریم خیلی این بلا رو سرم آورده عقده داره

یه چیزهایی فراموش نمیشه ...این آدمها روح و روان سالمی ندارن

به خدا دیوونن بعضیا آدم مهمون خونشو اذیت می‌کنه آخه  بابام برا مهمون خونمون جون میده میگه برکت خونس