2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 38 پست
چطور میخواد بمیره خیلی گناهه هیچ کسی اندازه زن باردار گناه ندارد چون ویارش دست خودش نیست

حالا برا زن همسایه که حاملس کاچی میپزه می‌بره فک کرده خیلی ادمدخوبیه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هر چقدر ناراحتم کنن دلم نمیاد کسی از دستم ناراحت بشه

آخ آخ آبجی بخدا ما هرچی به سرمون میاد از این دل ساده و دل رحمه اونا سو استفاده ازت میکنن نزار اینجوری باهات رفتار کنه 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

هیچی مثل گاو همه چی میخوره خونه ماهم اومدنی جوری میخوره انگار از جنگ اومده

وای 😂خب تنها میاد خونت یا نه ؟؟؟

خاله من مادر شوهرش دوسه روز خونش بود مجبور بود خیلی ادمای با ادبین روز اول عدسی گذاشت روز دوم لوبیا روز سوم اب گوشت این بدبخت نفخ شدید کرده بود داشت میمرد پیر زن بد بخت خالم خیلی بیشعوره مادر شوهرش خیلی خوبه خیلییی  بعد اومدع بود با افتخار تعریف میکرد ک حالشو گرفتم 

حالا اگع تنها میاد خونت توام این کارارو باهاش بکن یا اینکه اگه این کارو باهات کرد غذا سفارش بده برا خودت بگو از دست پختت خوشم نمیاد تو جمع نگو تو خلوت تنها بهش بگو یه جور قهوه ایش کن بعد جلو شوهرت مظلوم نمایی کن بگو من خب خوشم نیومد با احترام بهش گفتم دوس ندارم مادرت شلوغش کرده