2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 38 پست
چقدر ذات کثیفی داره.آخه با زن باردار؟

این یه بار مارو شام دعوت کرده بود رفتیم شام خورده بودن بوی ابگوشتش هنوز تو سرمه یه تعارف نکرد بگه زن حامله شاید دلش بخواد حالا من اصلا آدم شکمویی نیستم ولی اون آبگوشت و هنوز یادمه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ولش کن بابا ب دلت نگیر برای منم پیش اومده تازه من عروس عقدیم بعضی وقتا ۲ ماه ۳ ماه دعوت نکردن ی شام یا ناهار تاحالا ۱۰ دفعه رفتم خونشون شب گشنه اومدم خوابیدم ولی ب خانوادم گفتم اونجا شام خوردم اون از ذات خرابه اهمیت نده اصلا 

ولش کن بابا ب دلت نگیر برای منم پیش اومده تازه من عروس عقدیم بعضی وقتا ۲ ماه ۳ ماه دعوت نکردن ی شام ...

منم خیلی برام پیش اومده ولی پروعه می‌دونی برگشته میگه عروس باید گشنه نگه داشت منم گفتم از فردا پسرتو گشنه نگه میدارم ببینم خوشت میاد

من حتی چند بار شام دعوتمون کرده و شام نداده باورت میشه تو بارداریم خیلی این بلا رو سرم آورده عقده دا ...

نرو عزیزدلم..این ادم حسوده و میخواد اذیتت کنه..لیاقت نداره بری واسه شام خونش

میخوای بری باشوهرت بعدشام در حد یه حال پرسیدن برید..واسه شام بهونه کن نرو تا بفهمه..بخدا مظلوم باشی فقط اذیتت میکنن

منم خیلی برام پیش اومده ولی پروعه می‌دونی برگشته میگه عروس باید گشنه نگه داشت منم گفتم از فردا پسرتو ...

میخواستی بگی عروسم دشمنت ک نیستم گشنه نگهداری یا میگفتی گشنه نمیمونم میرم خونم غذا میخورم 

تو باردارم هستی اصلا بند حرف کسی نشو قوم شوهر حرف زیاد میزنن هرچقدر ک احترام نگهداری 

نرو عزیزدلم..این ادم حسوده و میخواد اذیتت کنه..لیاقت نداره بری واسه شام خونشمیخوای بری باشوهرت بعدشا ...

شوهرم آدم نیس قبول نمیکنه که البته حق داره ها پیش این خودشو موش می‌کنه آدم میگه این یدونس

میخواستی بگی عروسم دشمنت ک نیستم گشنه نگهداری یا میگفتی گشنه نمیمونم میرم خونم غذا میخورم تو باردارم ...

ادمای خیلی بیخودی ان همین داشت میمرد مریض بود به قرآن زنگ میزد التماس میکرد دختر تونو بدین به ما

شوهرم آدم نیس قبول نمیکنه که البته حق داره ها پیش این خودشو موش می‌کنه آدم میگه این یدونس

میدونم هزار ادا میان بعضی مادرشوهرا..من باشم باهام اینکار رو کنن نمیرم..بی احترامیه خیلی بدیه

این یه بار مارو شام دعوت کرده بود رفتیم شام خورده بودن بوی ابگوشتش هنوز تو سرمه یه تعارف نکرد بگه زن ...

عزیزم پس از این به بعد هروقت رفتی اونجا باخودت غذا ببر .اینو هم بدون همسرت میفهمه به روی خودش نمیاره .اما به همسرت بگو .بی احترامی به مهمان زشته مخصوصا زن باردار .

یه روز خوب میاد

ادمای خیلی بیخودی ان همین داشت میمرد مریض بود به قرآن زنگ میزد التماس میکرد دختر تونو بدین به ما

فراموش کردن گذشته خصلت ما آدم هاس ،وقتی چیزی رو بدست میاریم قدرشو نمیدونیم ،برای زندگی با یه آدم دیگه وارد شدن تو ی خانواده دیگه باید دلت رو دریا کنی بگذر و فراموش کن بخاطر آرامش خودت ن چیز دیگه ای 

این یه بار مارو شام دعوت کرده بود رفتیم شام خورده بودن بوی ابگوشتش هنوز تو سرمه یه تعارف نکرد بگه زن ...

چطور میخواد بمیره خیلی گناهه هیچ کسی اندازه زن باردار گناه ندارد چون ویارش دست خودش نیست 

❤️ تو را ای کهن بوم و بر دوست دارم❤️

به خدا دیوونن بعضیا آدم مهمون خونشو اذیت می‌کنه آخه بابام برا مهمون خونمون جون میده میگه برکت خونس

من شیر میدادم بچه ام رفلاکس داشت ادویه بد بود براش

هی گفت بیاین گفتم نه گفت غذا ساده درست میکنم!

خواهرشوهر هم بچه شیر میداد ۵ماه کوچیکتر منه بچه اش

برای اون آبگوشت ماهیچه جدا درست کرده بود گفت فلفل داره میدونه من آبگوشت دوست دارم گفتم نمیتونم بخورم

بعد غذای اصلی اش واقعا تند بود من تا حالا عادی غذای تند خونشون درست نخوردم اون بار تند بود و پر ادویه  باورت میشه 

من هیچی نگفتم یه ذره خوردم و....

۱۰سال گذشته و فراموش نمیکنم

بعضی رفتارها اونقدر زشته که