ی مدت تو اینستا چت میکردیم به ی دلیلی ک ب مادرش ربط داشت گفتم دیگه چت نکنیم گفت چرا گفتم نمیتونم بگم گفت نه بگو نمیشه ی چیزی بگی همینجوری که بگو ببینم داستان چیه اگه منطقی باشه آره چرا که نه من نمیخوام اذیت شی دلیلشو ک گفتم گفت والا من نمیدونم که چرا و خبری نداشتم اصلا ک مادرم اینطوری گفته(مادرش ی حرفی زده بود)و در ادامه گفت میسپاریم ب زمان ایشالله همه چی حل میشه و چطور پیش میره دنیا
مگه مادرش میدونه تو ب پسرش علاقه داری. بعد هنو بهش میگی کراش. من نفهمیدم الان پسره هم میدونه!؟ خودشم علاقه داره یا ن
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
آخه بخاطر مریضیم مادرش نمیخواد پسرش منو انتخاب کنهمنم کنار کشیدم
من نفهمیدم مادرش چی گفته دقیقا
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
آخه بخاطر مریضیم مادرش نمیخواد پسرش منو انتخاب کنهمنم کنار کشیدم
مریضی داریم تا مریضی . بعضی از مریضی ها رو هم میشه نادیده گرفت و هم ارزششو داره که نادیده بگیری . ولی یه مادر رو بچه ش تعصب ناحق داره و حساب مسائل غیر ضروری رو میکنه . این میشه دخالت بیجا . ولی اگر مریضی واقعا دردسر ساز باشه اون مادر حق داره . ولی باز هم تصمیم گیرنده پسره .
من با خواهرش دوستم خواهرش رفت ب مادرش گفت من دوستم دختر خوبیه انتخاب کنیم برا داداش مادرش گفته این م ...
الان کراشتم فهمید اینارو؟ چ حرکتی زدی ولی 😁
من با خواهرش دوستم خواهرش رفت ب مادرش گفت من دوستم دختر خوبیه انتخاب کنیم برا داداش مادرش گفته این م ...
ولی کاش دوستت مستقیم با داداشش حرف میزد
اگ پسر بگه فلانیو میخام مادر شاید قبول کنه ولی وقتی قرار شده مادر پیگیری کنه اینجور گفته 😑
منم نمیخوام ن خودم نه اون اذیت بشیممادرش حق داره نگران آینده ی پسرش باشهمن شاید حتی نتونم مادر شمولی ...
این چرت و پرتا چیه. نتونم مادر بشم چیه. عزیزم همکار خاهرم نزدیک ازدواجش ام اس گرفت. پسره هم مشکلی نداشت. ازدواجم کردن. مشکلی هم برا مادر شدن نیس. تورو خدا نذار این افکار ضعیفت کنه و احساس کمبود کنی.