2777
2789
عنوان

نگار تو عشق ابدی خوشگله قبول دارید

14366 بازدید | 40 پست

خیلی جذابه همه پسراهم دنبالشن

میدونم خیلی برنامه چرتیه ولی خب کنجکاو شدم رفتم دیدم😂

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

قسمت اول که خیلی زشت بود استایلشم داغون بود

این قسمت باز خوب  شده بود

در کل همشون قشنگ و خوشگلن ولی زهرا به دلم نمیشینه قیافش

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون برنامه که انگار دهه 80 ساختن؟ 😂

اره دقیقا🤣

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

قسمت اول که خیلی زشت بود استایلشم داغون بوداین قسمت باز خوب شده بوددر کل همشون قشنگ و خوشگلن ولی زه ...

زهرا کدوم میشه؟

اونا معمولین این هالیوودیه 

پلی اخلاقش واقا نچسبه

وای نه واقعا 

سودا رو بیشتر دوست دارم قیافش 

در کل همشون یه جورین😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

طناز ک گوگولی خیلییی

نگار واقعا خوشگله اما رفتاراش یکم گند میزنه بهش

سودا از همه بزرگتره اما طرز حرف زدنش واقعا بچس

ماهرخ خیلی دلپاک 

ولی نمدونم چرا زهرا به دل نمیشینه هیچکسم سمتش نرفت

لایک نکن

وای نه واقعا سودا رو بیشتر دوست دارم قیافش در کل همشون یه جورین😂

اره قایفها تیپا مدل فیلم برداری و کیفیت تصویر همه چی شبیه دهه هشتاده😂😂

من چهزه ی سودا رو بیشتر میپسندم

سودا میشه کدوم مو‌چتریه؟

چتریاش تو هواست اخه

زهرا کدوم میشه؟اونا معمولین این هالیوودیه پلی اخلاقش واقا نچسبه

کجاش هالیوودیه؟؟؟ 

هرکدوم شون یه قشنگی ای دارن ولی بعضا مدل مو یا لباساشون خوب نیست 

مثلا سودا انگار بعنوان خواهرعروس داره میره تالار با اون شنیونش

زهرا اونیه که گفته میخوام موهامو بزنم و با نگار دوسته

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
طناز ک گوگولی خیلییینگار واقعا خوشگله اما رفتاراش یکم گند میزنه بهشسودا از همه بزرگتره اما طرز حرف ز ...

زهرا کدومه؟؟

مو فرفریه؟؟

والا هیچکدوم مالی نیستند 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

والا هیچکدوم مالی نیستند

فکر نمیکردم این همه ادم ببینن فکز کزدم فقط خودمم🤣