2777
2789
عنوان

سرتونو رو قلب همسرتون میذررید

193 بازدید | 12 پست

یا دوست پسر یا نامزدتون؟ سرتونو رو سینش میذارین به صدای قلبش تاحالا توجه کردین؟؟ به روش اوردین یانه؟؟

چجوری میزنه؟؟ ارومه یا تند؟؟ 🥺🥺گوش میدین یان؟

اون چی براشمارو گوش میده؟

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

متنفرم از صدای قلبش

گوش دادی تاحالا یان

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴ ماهه رفته براش اهمیتی نداره قلب من اصلا میزنه یا نه

ولی من بعضی وقتا برای سلامتیش دعا میکنم

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

اره گوش میدم به نظرم ارامش بخشه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

شوهر و پارتنر و...ندارم

ولی یه زمانی یه دوستی داشتم...خیلی دوسش داشتم و بهش وابسته بودم

بعدا فهمیدم بهم احساس داره و بعد از هزار تا بحث و جدل مجبور شدم ارتباطمو باهاش تموم کنم

اون همه علاقه تبدیل شد به نفرت

هردومون از هم متنفر شدیم

ولی تا قبل از همه اینا همیشه صدای قلبشو گوش میدادم...بدون گوش دادن به صدای قلبش خوابم نمیبرد:)

شوهر و پارتنر و...ندارم ولی یه زمانی یه دوستی داشتم...خیلی دوسش داشتم و بهش وابسته بودم بعدا فهمیدم ...

شبا چجوری گوش میدادی هرشب. قلبش چجوری میزد

شبا چجوری گوش میدادی هرشب. قلبش چجوری میزد

بعضی شبا پیش هم میخوابیدیم سرمو میزاشتم رو سینش و موهامو نوازش میکرد و شبایی هم که پیش هم نبودیم تلفنی انقدر باهام حرف میزد که بتونم بخوابم:))

خیلی قشنگ میزد قلبش...یه ریتم متفاوتی که همیشه آرومم میکرد