2777
2789
عنوان

قرص فیتو کی استفاده کرده

85 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها کسی از قزص فیتو ریزش مو استفاده کرده این روزا همه تعریفش میکنند

عوارضی نداره ؟؟من شنیدم دوز ویتامینایی ک داخلشه زیاده ممکنه برا بدنمون ضرر داشته باشه کبد کلیه کی استفاده کرده؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خوردم خیلی خوب بود ولی مرتب نمیخوردم 

چون هموگلوبینم اوکی بود چندروز اول ک هرشب میخوردم  بعد یه ماه هموگلوبینم از۱۲شد۱۴

بعد دیگه شب درمیون و دوشب درمیون خوردم شد۱۳ولی در کل دکترم گف اینارو پشت سرهم نخور مثلا  هردوسال یه مکمل

قبلشم هیرتامین خوردم اونم خوب بود ولی ن ب اندازه فیتو با فیتو‌کلی بیبی هیز دراوردم و ریزشم قطع شد

ولی مجدد بذاری کنار ریزشتم برمیگرده اما کمتر ولی این مکمل جدیده اسمش یادم رفته خیلی بهتره اونو بگیر

من خوردم خیلی خوب بود ولی مرتب نمیخوردم چون هموگلوبینم اوکی بود چندروز اول ک هرشب میخوردم بعد یه ما ...

عزیزم منم کمخونیم ارثیه هموگلوبینم زیر ۱۲ فکنم ده باشه 

موهام خیلی کم رشده و نازک میخوام زودتر رشدشون زیاذ شه و ضخیم بشن بنظرت فیتو بگیرم؟

عزیزم الان داری تبلیغ خودتو میکنی؟؟😂

وااا... میگم فروختم . 

نگفتم هنوز میفروشم.

به افعال گذشته دقت کن. 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
عزیزم الان داری تبلیغ خودتو میکنی؟؟😂

اگر تبلیغ بود میگفتم هنوزم میفروشم و اسم فروشگاهم رو بهت میگفتم .ولی من حرفی زدم ؟؟؟ 

من از آلمان چند تا آوردم و همه رو فروختم رفت. چیزی نمونده که بخوام تبلیغش رو بکنم.

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣