2777
2789

دوستان تاپیک های قبلی گفتم تو عید بی احترامی کرد بازدید خواهرم رو پس نداد و علینا خیلی بی دلیل به من گفت دیگه خونه کسی نبرید منو ولی تو بیرون رفتن های دوتاییتون میام ،منظورش خونه مامانم بود 

منم به شوهرم گفتم دیگه هیچ جا با مادرت نمیام چون هر بار زهرماری میکنه و با گریه برمیگردم ، قرار بر این شد که یک روز در هفته مادرش رو ببره بیرون حتی روز اول گفتم جمعه مال خودمونه 

حالا امروز قرار بود عصر منو ببره چیتگر قایق سواری ، حالا اومده میگه مامانم طفلک میگه دلش برا تجریش تنگ شده چیکارش کنم ببرمش تنهایی؟ 😔 معلوم بود بهش قول داده که میبرمش 😔 گفتم برو ولی واقعا ناراحتم ، تو طول هفته هیچ جا نمیرم 

کارام زیاده خیلی روم فشاره حالا هفته ای یکبار بیرون رفتنمون هم رو هواس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جات باشم یه مدت هیچ جا نمیرم هیچ جا فقط خونه بزار ننه جون دوراشو بزنه بعد اگه شوهرت اصرار کرد بگو مادرتو ببر دلش نپوسه

بعد که شوهرت ببینه دلخوری خودش متوجه میشه و شاید کم کنه بردن مادرشو بیرون مثلا بشه ماهی یه بار

من جات باشم یه مدت هیچ جا نمیرم هیچ جا فقط خونه بزار ننه جون دوراشو بزنه بعد اگه شوهرت اصرار کرد بگو ...

همین برنامه رو دارم ، آخه تا اعتراض میکنم میگه تو که با دوستات بیرون میری مادرم کسی رو نداره