2777
2789

منم اگه زیبا بودم شاید مشکلی با همسرم نداشتم ...

ولی زیبایی من معمولیه ... اندام انچنان خوبی هم ندارم ...همیشه خودش بالاتر از من میبینه ... 

و واقعا هم نسبت به من هم خوش هیکل تره و هم خوشگل تر ...

برای همینه بهم میگه از صبح تا شب مسخرت میکنم ...

استوری هم میزارم بهم میخنده ...

تو جمع بی توجه نسبت بهم...

فقط وقتی تنهاس و کسی پیشش نیس یاد من می افته ...

اخ مادر که بدبختم کردی ... 

از اولش ناراضی بودم چون میدونستم خیلی اختلاف داریم  نسبت به همدیگه ...

اما مادرم مجبورم کرد ...🥲🥲🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا همشششش بهانستتاحالا دیدین مردی بگه اگه سیکس پک داشتم ورزشکار بودم قدم ۱۹۰ بود مشکل تو زندگی زنا ...

همون............یکیشونم نمیگه...............ولی خوب زیباییم نعمته

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

تعریف از خود نباشه من ه خوشگلم هم خوش اندام هم صبور هم قد بلند هم خیلی آروم ولی شوهرم چندسال پیش خیا ...

این خیانت نمیکنه اما خیلی نگاه این و اون میکنه ... 

هر موقع دختر خوشگل میبینه اصلا طرفم نمیاد . انگار منو نمیشناسه ...

باهام بیرون نمیره ... سفر ... گردش ... بازار ... هیچی

همون............یکیشونم نمیگه...............ولی خوب زیباییم نعمته

تقصیر خودمونه

طرف شبیه شرکه میاد از زنش ایراد میگیره و چشمش به بقیست

یکی مثل اسی هم فکرمیکنه اگه خوشگل بود شوهرش قرار بود ادم بشه

منم همینطور البته فقط هیکلی تره وگرن من خوشگلترم ولی اون قبول نداره زیاد تحویلم نمیگیره دیگه بدم میا ...

منم همینطور ... دیگه هیچ احساسی نسبت بهش و این زندگی ندارم ..

اینا همشششش بهانستتاحالا دیدین مردی بگه اگه سیکس پک داشتم ورزشکار بودم قدم ۱۹۰ بود مشکل تو زندگی زنا ...

مردا پرروئن با ۱۵۰ سانت قد و ۲۰۰ کیلو وزنم خودشو خوب میدونن🤣. خانومشونم ایراد بگیره ب اشون مهم نیست مخصوصا مامی شونم هی تعریف میکنه ک پسرم حیف شد....

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

این خیانت نمیکنه اما خیلی نگاه این و اون میکنه ... هر موقع دختر خوشگل میبینه اصلا طرفم نمیاد . انگار ...

گلم باور کن به قیافه نیست من نه خودش منو بیرون میبره نه میزاره خودم برم هممممممش تو خونه‌م

اعتماد به نفس داشته باش

اطرافم هستن خانم قیافه فوق معمولی آقا مث مدلا ولی آقا برای خانم میمرده