2777
2789
عنوان

تاپیک اگه زیبا بودم رو دیدم و چقدر منه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 20 پست
تقصیر خودمونهطرف شبیه شرکه میاد از زنش ایراد میگیره و چشمش به بقیستیکی مثل اسی هم فکرمیکنه اگه خوشگل ...

دقیقا ....من اصلا ندیدم و نشنیدم یه مرد این حرفایی که ما میزنیمو بزنه.................همشون خودشونو زیبا میبینن..............یبار دیدم صاحبکارم پای دوربین نشسته و داره بچه ها رو مسخره میکنه درصورتیکه خودش چاق قدکوتاه و چشماشم انحراف داره............حالا اونم آفریده خداست ولی خوب دیدم داره مسخره میکنه دخترارو .....حتی پسرارو

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا ....من اصلا ندیدم و نشنیدم یه مرد این حرفایی که ما میزنیمو بزنه.................همشون خودشونو ...

همیشه همینجورین اونوقت زن بدبخت تا یه بدرفتاری از شوهرش میبینه اعتمادبنفسش میاد پایین و فکرمیکنه مشکل از ظاهرشه

از لحاظ اخلاق و ادب و شعور و طرز حرف زدن و اینا بالاترم ...اما قیافه اون بالاتره

ایناهم توهم خودشه که به تو القا کرده مطمئن باش اگه اینهمه بالاتر بود اصلا ازدواج نمیکرد باهات

این خیانت نمیکنه اما خیلی نگاه این و اون میکنه ... هر موقع دختر خوشگل میبینه اصلا طرفم نمیاد . انگار ...

چقد شبیه همیم تاپیک قبلیمو بخون یه نگا به تاپیکات انداختم منم شوهرم بچه ننه اس و تو ه ساختمونیم من طبقه بالام ولی دخالتاشون هس

چادرت را بتکان روزی مارا بفرست ای که روزی دو عالم همه از چادر توست.....

از لحاظ اخلاق و ادب و شعور و طرز حرف زدن و اینا بالاترم ...اما قیافه اون بالاتره

من قیافم خوبه ولی لاغرم اما اون خیلی خودشو دست بالا میگیره 

چادرت را بتکان روزی مارا بفرست ای که روزی دو عالم همه از چادر توست.....