2777
2789

بچه ها من ی دوست دارم ک خیلی بهم وابسته ایم و اون خیلییی قربون صدقم میره میگع دوستت دارم عاشقتم و عشق منی بعدا قرار بزاریم بریم بیرون میگفت تو پسر بودی من میومدم پیشنهاد میدادم  و خلاصه اینجوری 

ولی وقتی با دوستاش میره بیرون و منو هاید میکنه مثلا دوتا قربون صدقه دوست دیگش میره منو هاید میکنه من نبینم 

خب چرا واقعا 

من ناراحت میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بقیه گفتن این ادم رو اصلا نباید دوست صمینی حساب کرد

نه عزیزم من همجین حسی نگرفتم چون خودمم یه دوست داشتم وقتی با بقیه دوستام میرفتم بیرون استوری میزاشتم ناراحت میشد میگفت منو هاید کن یا کلوز بزار که من نبینم 

دوست شما وقتی اینقدر بهتون محبت میکنه صد در صد نمیخواد ناراحتی شما رو ببینه برای همین هاید میکنه 

شما هم دوستیتون رو بخاطر حرف کسایی که نمیشناسی از بین نبر

یعنی شما ببینی کسی هایدت میکنه کات میکنی؟

نه رفیق من کاراش بدتر بود

ما دوتا شهر متفاوت زندگی میکنیم از جیک و پوک هم خبر داشتیم خیلی صمیمی بودیم ولی بعد از یه مدت هر بار زنگ میزدم جواب نمیداد بعد چند ساعت پیام میداد ببخشید که جواب ندادم خودم بهت زنگ میزنم خوشگلم و نه زنگ میزد نه پیام میداد 

چند بار بهش گفتم اومدی تهران خبر بده همو ببینیم چند بار اومد اما حتی به من یه خبر نداد فقط معذرت خواهی کرد

من از روی مزاحمت باهاش حرف نمیزدم صمیمی بودیم باهم ولی خب یهو دیدم کلا رفتارش عوض شده 

در مورد این قضیه باهاش صحبت کردم مثل همیشه گفت نه هزیزدلم چیزی نیست من با تو خیلی صمیمیم و تو بهترین دوستمی ولی بازم اون کارارو انجام میداد

منم دیگه اصلا باهاش حرف نزدم قطع رابطه کردم 

همچین دوستی به چه دردم میخوره 

ولی تو با دوستت حرف بزن دلیل ناراحتیتیو بگو حالا که باهم صمیمی هستید که دیگه این رفتارو نداشته باشه