2777
2789
عنوان

کنکوری های عزیز خسته نباشید😍😍😍

708 بازدید | 35 پست

در هر صورت تمرکز تون رو بزارید رو نهایی که ۶۰ درصد کاره و اصلا دست کم نگیریدش 

مخصوصا که زود بازده تر هم هست😍😍

دوست داشتین بگین کنکور چطور بود رشته تونم بگید 

دنبال چی میگردی؟

لایک کنید بیام بخونم خودم سال دیگه کنکور دارممممم:)))از تجربیاتتون بگیدتجربی ام...

منم پارسال کنکوری بودم😍خداروشکر به خوشی تموم شد چیه بخدا روح و روان آدم رو میجووه

دنبال چی میگردی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لایک کنید بیام بخونم خودم سال دیگه کنکور دارممممم:)))از تجربیاتتون بگیدتجربی ام...

منم مشاورم سوالی داشتی بپرس دخترم

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

تجربی یا انسانی ؟😁

من انسانی ام دیروز کنکور داشتم 

خوب بود خداروشکر 🥹🩵

سوالات سخت بود ولی  . . .

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

منم مشاورم سوالی داشتی بپرس دخترم

یه نظری بیندازید به درصد های احتمالی بنده 😁

تاپیکم هست 

ممنونم 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

خودم که کنکوری نیستم ولی خواهرم امروز رفت میگه زیست و ریاضیشو خوب زده، شیمی خیلی بد داده شاید 10 درصد یا کمتر، فیزیک و زمین هم بد نبودن.. معدلش ترم اول 18 شده امیدوارم نهایی و کنکور تیرو خوب بده..

پسرم امروز کنکور داشت

گفت ریاضی  و شیمی سخت بوده

در کل براش سخت بوده

غلط سعی کرده نزنه

۸ تا زیست

۸ شیمی

۶ فیزیک و یه ریاضی زده

وقتش رو رو نهایی گذاشته

انشاءالله کنکور تیر رو خیلی خوب میده و یه رتبه ی خوب و یه رشته ی خوب دانشگاه علوم پزشکی قزوین میاره

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد