2777
2789
عنوان

حس میکنم نفر اول نامزدم نیستم

184 بازدید | 21 پست

بچه‌ها یه دختر خاله داره که با هم راحتن 

میدونم حس خوبی بینشونه 

ختی روز ذختر براش پست فرستاده بود

میگه تو رو می‌خوام ولی من میدونم ته دلشون همدیگرو دوس دارن بخدا میمیرم وقتی دختره براش دلبری میکنه اسمشو میاره.میخوام به هم بزنم همه‌چیز رو 

نه برای پدر شوهرم و نه شوهرم حس میکنم نفر اول نیستم 

خدایا شکرت که هستی =)

خب شاید باهم صمیمی آن صرفا سبک خانوادگیشونه

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفر اول نیستی ینی چی

اگر منظورت اینه نامزدت رابطه اولش نیس ک الان همچین پسری کم گیر میاد

حس ی دختر معمولا راسته

اما اگر ب پسته من مخالفم چون منو پسرخاله هامم روری چیزی بشه بهم تبریک میگیم و چیری جز رابطه فامیلی نیس

عقدی؟

ینی حست درسته؟

اگ نمیتونی خودتو اروم کنی و دائما فکرشون میزنه به سرت بهم بزن .چون نمیتونی کنار بیای و اذیت میشی .اخرم دیدی ریختن رو هم و تو موندی با کلی غصه .

البته اگه بنظرت حسشون به هم قویه .نه فقط بخاطر یه پست 

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

عقدی؟ینی حست درسته؟اگ نمیتونی خودتو اروم کنی و دائما فکرشون میزنه به سرت بهم بزن .چون نمیتونی کنار ب ...

عقد شرعی خوندیم عقد محضری نرفتیم ثبت کنیم

خدایا شکرت که هستی =)

گوه خورده با شوهرت جدی حرف بزن بگو من بدم میاد دختر دیگ آیی فامیل هم باشه برام فرقی ندارن با شوهرم انقد صمیمی باشه مگه اون زنته میاد اینطوری می‌کنه بگو دفعه دیگ بفهمم ببینم همچیزو بهم میزنم 

عاشقشم ولی این فکر دیونم میکنه

همین فکر واسه از پا در اوردنت کافیه .😶واسه یه زن هیچی بدتر از این حس نیست .

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌