2777
2789
عنوان

گرسنمه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5465 بازدید | 86 پست
خوب غذای پختنی نمیخورم اصلا ولی میوه واب میوه واجیل خام ولبنیات هم میخورم پروتیین هم تخم مرغ و قارچ ...

عزیزم تخم مرغ وگان وگیاهی نیس 

اگه خام گیاه خواری میکنی از راه های دیگه پروتئین بدنت رو تامین کن

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گیاه خوار یعنی چی میخوری؟من اینقد دوستدارم بگم گیاه خوارم  خیلی کلاس داره خخخخخ ولی نمیدونم چی ...

همه چیز به جز شیرینی وغذای پختنی وروغن و گوشت عوضش خیلی چیزای سالم میخورم که قبلل نمیخوردم وهمش گرسنه و درحسرت غذا بودم

تا خدا با من است زمانه با من است .
منم موندم چی بپذم،از شوهرم میپرسم چی بپذم میگه شام😤😤😤😤

نون و پنیر بخورید با چایی من بعضی وقتا که دیگه عقلم نمی کشه یه نون پنیر گوجه ای یا املتی یا نیمرویی می زارم 

رژیم هزار کالری مجازم بخورم

عزیزم خودت رژیم گرفتی یا مشاور تغذیه داشتی؟

چند کیلو اضافه وزن داری؟

تحرک نداری؟

عزیزم تخم مرغ وگان وگیاهی نیس  اگه خام گیاه خواری میکنی از راه های دیگه پروتئین بدنت رو تامین ...

اره میدونم ولی چون ریزش مو دارم فعلا مصرفش میکنم کم چون مدت کمی هست که این روش رو انتخاب کردم 

اره میدونم ولی چون ریزش مو دارم فعلا مصرفش میکنم کم چون مدت کمی هست که این روش رو انتخاب کردم 

ریزش مو تو خام گیاه خواری بخاطر سم زداییه

اگه روش تغذیه ات اصولی باشه بعد یه مدت متوقف میشه وموهات از قبل پرتر میشن

همه چیز به جز شیرینی وغذای پختنی وروغن و گوشت عوضش خیلی چیزای سالم میخورم که قبلل نمیخوردم وهمش گرسن ...

خیلی خوبه احساس میکنم ادم سبک و سرحاله.من خیلی کباب دوستدارم خیلی خیلی دلم‌میخاد ترک کنم احساس میکنم گوشت زیاد سنگینم کرده ولی نمیتونم باشوهرم تازه نصف شباگشنه بشیم  شروع میکنیم کباب درست میکنیم 

خیلی خوبه احساس میکنم ادم سبک و سرحاله.من خیلی کباب دوستدارم خیلی خیلی دلم‌میخاد ترک کنم احساس میکنم ...

منم قبلا خیلی دوست داشتم اما الان متنفففففرم از گوشت وکباب

عزیزم خودت رژیم گرفتی یا مشاور تغذیه داشتی؟ چند کیلو اضافه وزن داری؟ تحرک نداری؟

تحرکم در حد خونه داریه وزنمم هشتاد و دو قدم 167

دکتر تغذیه هم نرفتم با چن نفر با هم رژیم زیر هزار کالری گرفتیم که من اکثرا نهصد یا هزار می خورم

تحرکم در حد خونه داریه وزنمم هشتاد و دو قدم 167 دکتر تغذیه هم نرفتم با چن نفر با هم رژیم زیر هزار ک ...

کاش دکتر بری

رژیم سخت وکاهش وزن سریع میتونه به کبدت اسیب بزنه

خیلی خوبه احساس میکنم ادم سبک و سرحاله.من خیلی کباب دوستدارم خیلی خیلی دلم‌میخاد ترک کنم احساس میکنم ...

من از گوشت بدم اومده یه چیزایی دیدم که چندش میشم یاد گوشت میوفتم