2777
2789
عنوان

گرسنمه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5465 بازدید | 86 پست
من از گوشت بدم اومده یه چیزایی دیدم که چندش میشم یاد گوشت میوفتم

من سال پیش به ورزش و کم خوردن از ۸۶شدم۶۰تو فک کنم شش ماه خیلی عالی شده بودما ولی وقتی داشگاهم شروع شد دیگه ورزش نرفتم وهمش سرم تو کتاب بود و چون قندم میفتاد شیرین مخوردم وغذام زیاد شده بود یهو به خودم اومدم دیدم وزنم ۷۷شده و الان بشدت ناراحتم

تا خدا با من است زمانه با من است .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سال پیش به ورزش و کم خوردن از ۸۶شدم۶۰تو فک کنم شش ماه خیلی عالی شده بودما ولی وقتی داشگاهم شروع ش ...

ولی تصمیم دارم تا اخر تیر ماه ادامه بدم دوباره به ۵۵برسم

تا خدا با من است زمانه با من است .
این چیه الان نکنه تو هم رژیمی توهم زدی😕😕

لازانيا 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 

من که الان موز خوردم 🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌

از مـــادربزرگ پرسیـــدم:هیـــچوقت پدربزرگ برات ⚘“گل” ⚘خریـــد؟گفـــت:همـــه ی دامـــن هایی که برام خریـــد گلـــدار بود….🌷به همیـــن سادگی

من الان رفتم یه لقمه بزرگ کوکو سبزی با خیارشور آوردم خوردم.به به

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓