خدایا شد پنج سال چقدر دیگه تو حسرت مادرشدن بمونم خیلی دارم صبوری میکنم ولی بعضی وقتا دیگه لبریز میشم متنفر میشم از هر بچه ای که مامانشو صدا میزنه میره بغل مامانش 😭😭😭
امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی سعی میکنم آروم باشم خیلیییی ولی بعضی وقتا کم میارم وقتی از یکی ی حرفی میشنوم داغون میشم
منم مشکل شما رو دارم برا همین سعی میکنم از کسایی که حرفاشون اذیتم میکنه دور بشم.و خودم و با درس سرگرم کردم.ولی خب گاهی آدم واقعا ناراحت میشه ولی چاره ای نیست قسمت ما هم این بوده