2777
2789

خدایا شد پنج سال چقدر دیگه تو حسرت مادرشدن بمونم خیلی دارم صبوری میکنم ولی بعضی وقتا دیگه لبریز میشم متنفر میشم از هر بچه ای که مامانشو صدا میزنه می‌ره بغل مامانش 😭😭😭

لا إله إلّا اللّه

الهی خدا دلتو شاد کنه💗

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم عزیزم ولی خب چاره ای نیست شاید حکمتی داره و شاید صبر باید کنی و به زودی مادر بشی.سعی کن خ ...

خیلی سعی میکنم آروم باشم خیلیییی ولی بعضی وقتا کم میارم وقتی از یکی ی حرفی می‌شنوم داغون میشم

لا إله إلّا اللّه

الاهی بگردم عزیزم🫂

خواهرزاده من 3ساله ازدواج کرده بچه نداره غم دلش رو احساس میکنم گاهی خودش میگه سخته عزیزم ولی صبر کن خدا به وقتش میده جانم

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
خیلی سعی میکنم آروم باشم خیلیییی ولی بعضی وقتا کم میارم وقتی از یکی ی حرفی می‌شنوم داغون میشم

منم مشکل شما رو دارم برا همین سعی میکنم از کسایی که حرفاشون اذیتم میکنه دور بشم.و خودم و با درس سرگرم کردم.ولی خب گاهی آدم واقعا ناراحت میشه ولی چاره ای نیست قسمت ما هم این بوده

منم مشکل شما رو دارم برا همین سعی میکنم از کسایی که حرفاشون اذیتم میکنه دور بشم.و خودم و با درس سرگر ...

دقیقا ....منم هر موقع میرم تو جمع انقدر حرف بچه میزنن حالم بد میشه میام خونه تا چند روز افسرده میشم 

لا إله إلّا اللّه
منم مشکل شما رو دارم برا همین سعی میکنم از کسایی که حرفاشون اذیتم میکنه دور بشم.و خودم و با درس سرگر ...

مشکل شما چیه ؟

من خودم تنبلی تخمدان دارم شوهرمم واریکوسل داشت هشت ماهه عمل کرده ولی تحرک تغییر نکرده 

لا إله إلّا اللّه
مشکل شما چیه ؟من خودم تنبلی تخمدان دارم شوهرمم واریکوسل داشت هشت ماهه عمل کرده ولی تحرک تغییر نکرده

من متاسفانه یه عمل داشتم و همون عمل باعث شد اتفاقی برام بیفته و دیگه نتونم بچه دار شم ببخشید بیشتر نمیتونم توضیح بدم‌