2777
2789
عنوان

گره زبانی

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 35 پست
استیکرت که استیکره خنده س. ولی عزیزم یه لحظه تصور کن خدا بخواد تو رو هم با بچه امتحان کنه. شاید شما ...

عزیزم من به بچه ی جاریم نخندیدم درضمن استیکر هم خنده نیس لبخنده ملیحه لطفا تفاوت این دوتا بدون

درضمن من بچه ندارم شایدم نخوام بچه دار بشم که خدا امتحان بکنه که به شما ربطی هم نداره 

ولی به تو باید خندید که بخاطر یه استیکر اینقدر حرف در میاری متاسفم

تیکر 1000 روزگی شازده 👑
سلام یکی از بستگان ما همینطور بود عملش کردن خوب شد؛البته مال خیلی وقت پیشه،الان همون بچه 15سالشه؛اون ...

خبر دارین حرف میزد تو این مدت یا نه دوستم میخواد ببینه واقعا مشکل حرف نزدنش مال همینه اخه گوششم بارها چک کرده مشکلی نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من به بچه ی جاریم نخندیدم درضمن استیکر هم خنده نیس لبخنده ملیحه لطفا تفاوت این دوتا بدون درضم ...

راستش برداشت منم خوشحالي شما بود

حالا هيچ جوري نميخواي قبول كني كه از ناراحتيشون خوشحال نباشي

خود داني

راستش برداشت منم خوشحالي شما بود حالا هيچ جوري نميخواي قبول كني كه از ناراحتيشون خوشحال نباشي خود ...

برداشت شما برام مهم نیس با برداشت شما زندگی نمیکنم که عجب😂😂😂😂

تیکر 1000 روزگی شازده 👑
عزیزم ایشالله حل میشه ولی زیاد نگران نباش خیلی از بچه ها دیر حرف میزنن مخصوصا اگه شنواییش مشکلی ندار ...

نوار مغز نوار عصب ام ار ای انواع موسسه های شنوایی سنجی گفتار درمانی همه جا بردتش میگن مشکل نداره تا اینکه تازع متوجه زیر زبونش شده 

عزیزم من به بچه ی جاریم نخندیدم درضمن استیکر هم خنده نیس لبخنده ملیحه لطفا تفاوت این دوتا بدون درضم ...

ماشاءالله چقدرم مودبی. خیلی خوب شخصیتت و توی پستت نشون دادی! 

من همیشه سعی میکنم تو تاپیکها مراقب هم کلام شدن با یه عده باشم.  از این به بعد شما هم جزیی از اون دسته ای. موفق باشی.

اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 🌸 خدای مهربونم مواظب جوجه هام و همسرم باش. 🌸