2777
2789
عنوان

گره زبانی

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 35 پست
خبر دارین حرف میزد تو این مدت یا نه دوستم میخواد ببینه واقعا مشکل حرف نزدنش مال همینه اخه گوششم باره ...

ان شاءالله که مشکلشون به زودی حل بشه.

اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 🌸 خدای مهربونم مواظب جوجه هام و همسرم باش. 🌸
ماشاءالله چقدرم مودبی. خیلی خوب شخصیتت و توی پستت نشون دادی!  من همیشه سعی میکنم تو تاپیکها مر ...

کسی که حد و حدود حرفش رو نفهمه همین میشه باید یه کاری کنی خودش عقب بکشه خیلی جالبه من فقط گفتم بچه جاری من ۲۶ ماهشه حرف نمیزنه ینی نگران نباش اگه بچه یک ساله و پنج ماهه حرف نمیزنه بعد شما فقط استیکرو دیدی شما باید تفکراتتون رو عوض کنید  همیشه قسمت مقبت حرف رو توجه کنید بخاطر استیکر.....

تیکر 1000 روزگی شازده 👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی که حد و حدود حرفش رو نفهمه همین میشه باید یه کاری کنی خودش عقب بکشه خیلی جالبه من فقط گفتم بچه ج ...

امثال تو توی جامعه زیادن. و اگه کسی سعی میکنه از امثال شماها دوری کنه اینه که نمیخواد شخصیتش و در حدتون پایین بیاره نه اینکه جلوتون کم آورده باشه. اگه بخوام میتونم تا فردا هم باهات کل کل کنم ولی اونوقت بین من و تو چه فرقی هست؟

فقط میشه به حالت تاسف خورد.

اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 🌸 خدای مهربونم مواظب جوجه هام و همسرم باش. 🌸
امثال تو توی جامعه زیادن. و اگه کسی سعی میکنه از امثال شماها دوری کنه اینه که نمیخواد شخصیتش و در حد ...

پس بی زحمت شما تاسفت رو بخور امثال شما زن ها هم کم نیس که خاله زنک هستید و دنبال سوژه برای تمسخر و تحقیر دیگرانید و درآخر ‌براش تاسف میخورید . خانوم با شخصیت اول متن پیامای منو بخون بعد بخاطر یه استیکر کسی رو مورد ناراحتی و تهمت قرار بده سعی کن دل نشکنی 

تیکر 1000 روزگی شازده 👑
امثال تو توی جامعه زیادن. و اگه کسی سعی میکنه از امثال شماها دوری کنه اینه که نمیخواد شخصیتش و در حد ...

در ضمن اگه اینقدر از کل کل بدت میاد چرا بخاطر یه استیکر اینقدر حرف درآوردی خاله زنک

تیکر 1000 روزگی شازده 👑