پسر دوستم یکسالو وپنج ماهشه هنوز هیچ اوایی نگفته حتی اغو تازه متوجه شده انگار زیر زبونش دو تا سوراخه ولی انگار زبونش زیادی چسبیده به کف دهنش و باعث ایجاد گودی شده به خاطر همین فکر میکنه زیر زبونش سوراخه فعلا تماس گرفته مطب دکتر گفتن به این بیماری میگن گره زبانی ولی گفتن باید از نزدیک بررسی کنن کسی تجربه ایی در این زمینه داره ایا حرف نزدنش مال گره زبونش میتونه باشه
نه من تازه شنیدم همچین چیزیو. هر روز آدم چیز جدیدی میشنوه و میترسه.
اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی! بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برایعمومآزاداست. 🌸 خدای مهربونم مواظب جوجه هام و همسرم باش. 🌸
یک سال و پنج ماه چیزی نیس که بچه جاری من ۲۶ ماهشه هیییییچی نمیگه☺
وا! پس چرا می خندی؟
اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی! بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برایعمومآزاداست. 🌸 خدای مهربونم مواظب جوجه هام و همسرم باش. 🌸
یک سال و پنج ماه چیزی نیس که بچه جاری من ۲۶ ماهشه هیییییچی نمیگه☺
خوب این بچه حتی ی حرف هم نمیگه اوا باید از خودش در بیاره اره برا حرف زدن زوده ولی منظور گفتن ی حرف هس حتی اغو هم نگفته جاری شما هم اشتباه میکنه باید با ی دکتر مشورت کنه اگر واقعا حتی اغو هم نگفته
نمیخندم اخه گفت تازه یک ساله و پنج ماهشه برام جالب اومد درضمن بچه ی جاریم بمیره هم مهم نیس چی ...
استیکرت که استیکره خنده س. ولی عزیزم یه لحظه تصور کن خدا بخواد تو رو هم با بچه امتحان کنه. شاید شما با جاریت مشکل داری ولی اون طفل معصوم چه گناهی کرده.
خوب این بچه حتی ی حرف هم نمیگه اوا باید از خودش در بیاره اره برا حرف زدن زوده ولی منظور گفتن ی حرف ه ...
یعنی هیچ آوایی تا حالا نداشته؟ چه مادر خونسردی! چرا تا حالا پیگیری نکرده؟😰