2789
عنوان

کلیه جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 7851 بازدید | 41 پست
سلام خانوما، منم بچه م هیدرونفرز کلیه داشت و هم گفتن که کلیه هاش بخوبی رشد نکرده. گفتن که باید سقطش ...

کلیه نهایتا تا هفته 14تشکیل میشه و سر جاش قرار میگیره، اگه نخواد رشد خوبی داشته باشه دیگه تا آخرش همینه و اوضاع بدتر میشد و بهتر نمیشد.پس فکرتو مشغول نکن.مشکل متاسفانه بیشتر از اون بود که خود به خود برطرف شه 

جنین هایی که بعد هفته 30دچار هیدرونفرزای خفیف میشن رو اونم تازه احتمال میدن که...  خود به خود برطرف شه

کلیه نهایتا تا هفته 14تشکیل میشه و سر جاش قرار میگیره، اگه نخواد رشد خوبی داشته باشه دیگه تا آخرش هم ...

شازده کوچولو، خیلیا بهم میگن کاش نمینداختی و ازین حرفا، عذاب میکشم.

شما نمیدونی که این مشکل ژنتیکی میتونه باشه یا دلیل محیطی داره؟ خیلی ذهنم درگیره

پسرم ، فرشته ی نازم، ۱۴ اسفند ۹۷ زمینی شد. خدایا مراقبش باش 💟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شازده کوچولو، خیلیا بهم میگن کاش نمینداختی و ازین حرفا، عذاب میکشم. شما نمیدونی که این مشکل ژنتیکی ...

دکتر ژنتیک و نفرولوژ اطفال بهم گفتن که مشکلات کلیه معمولاً ژنتیکی نیست و تصادفی حین رشد بوجود میاد.عوامل محیطی میتونه توی جهش تاثیر داشته باشن مث اشعه ها و... غیر از حالت کلیه پلی کیستیک... کلیه پلی کیستیک ارثیه ژنش رو حتماً پدر و مادر دارن 

بحرفشون توجه نکن.... عذاب رو من میکشم که هفت ماهه الان نگهش داشتم تا یا مرده بدنیا بیاد... یا اینکه بعد تولدش از دست بره

حالا هنوز که فعلاً درگیرم....  ولی واسه بارداری و اگه خدا بخواد بچه بعد ریسک نمیکنم، دیگه اعصابی برام نمونده اتفاقی حتی یه درصد مشابه این عذاب برام پیش بیاد.کاریوتایپ میدیم هم خودم هم همسرم...  از آزمایشگاه پرسیدم گفت هزینه ش برای هر نفر سیصد و خورده ایه که بیمه هم یه درصدیش رو پرداخت میکنه 

حالا هنوز که فعلاً درگیرم....  ولی واسه بارداری و اگه خدا بخواد بچه بعد ریسک نمیکنم، دیگه اعصاب ...

شازده کوچولو جان، منم رفتم مشاور ژنتیک، دکتر ژنتیک با توجه به اینکه من و همسرم هیچکدوم سابقه ی فامیلی نقص ژنتیکی نداشتیم و فامیل هم نبودیم گفت که بهترین راه اینه که باردار بشین دوباره و اگه احیانا جنین همچین نقصی داشت روی خود جنین آزمایش بشه و علت رو بفهمیم، آخه من بعد از سقط جنین رو دفن کردم و نگهش نداشتم و اصن اطلاعی نداشتم و حتی پزشکم هم بمن نگفته بود که نگهش دار تا آزمایش بشه جنین.

عزیزم دوست من برا پسرش گفته بودن یکی از کلیه هاش مشکل داره، بعد ازین که بدنیا اومد بردنش متخصص اطفال ، چندین متخصص بردنش، همه گفتن که هیچگونه مشکلی نداره بچه.

خوب خداروشکر....من  بعداز۷سال؛ سونوگرافی پسرم بردم بعلت بی اختیاری ادرار پزشک گفت یک کلیه اش دی ...

یعنی چی یعنی یک کلیه داره؟ الان چیکار کردین ؟ من یه جایی زندگی میکنم که دکترا کلا درمورد مشکل پسرم اطلاعات زیادی ندارن فعلا نمیدونم باید چیکار کنم

سلام دوستان 

من تو هفته 34 ام برای چکاپ دخترم سونو شدم و بهم گفتن تو کلیه چپش ی توده هست ، خیلی نگرانم کسی اورولوژیست خوب تو تهران میشناسه بهم معرفی کنه ؟

اصلا کسی مشابه مشکل من رو داشته ؟

من فقط امیدوارم توده تو این یک ماه از بین بره ، همچین چیزی ممکن هست؟

دوبار رفتم. با هر دکتری هم ک صحبت میکنم میگه این بچه ها مشکل ندارن و از این حرفا. از زندگی ناامید شد ...

سلام منم این مشکل رو داره جنین یبار آنومالی کردن گفتن یه کلیه ش دیده نمیشه شما مشکلتون حل سد بچه بدنیا اومد لطفا جواب بدید منم بدجور حالم خراب