2789
عنوان

کلیه جنین

7851 بازدید | 41 پست

سلام من ۲۴ هفته باردارم. در سونوی غربالگری اول مقدار nt 3.15 بود که بعد از انجام امینوسنتز گفتن جنین مشکل کروموزومی نداره. اکوی قلب جنین هم مشکل خاصی نداشت. اما سونوی انومالی که رفتم گفتن کلیه راست جنین دیده نشد. من الان باید چیکار کنم؟ ایا سونوی سه بعدی رو توصیه میکنید؟ من اصلا بارداری ارومی نداشتم فقط دارم عذاب میکشم. دکترم میگه بخاطر فقداان یک کلیه نمیتونیم اجازه سقط بدیم. ممنون میشم کمکم کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم

چه جالب بالاخره یکی مث خودم پیدا شد...منم دقیقاً مث شما هفته 24و آژنزی کلیه راست... اینو بگم از روزی که متوجه این موضوع شدم همه راه ها رو رفتم،ntخوب بود ولی کیست کورویید هم داشت که دکتر اصرار به آمینوسنتز داشت ولی انجام ندادم چون مطمین بودم نشتی آب دورش بلا سرش میاره...یکی دو هفته بعد رفتم سونو چهاربعدی که دکتر گفت بقیه چیزاش اوکی... غیر همین کلیه که باید باشه و نیست

فعلاً دارم سعی میکنم بی خیالش باشم برم جلو... جز توکل به خدا هیچ راه دیگه نیست

من خودم پرستارم...  قبل اقدام به بارداری با همسرم صحبت کردم گفتم ببین هر اتفاقی ممکنه بیفته... قلبش تشکیل نشه برم سونو بگن نخاعش اصن بیرون زده ست... یا حتی خودم مثلا استراحت مطلق شم و...اینا رو گفتم که یعنی پیش بینی هر اتفاقی رو میکردم غیر این موضوع.. اصن ندیده بودم نخونده بودم....  بدیش اینه که بلاتکلیفی،نه مطمین که این یه ایراد محکوم به سقطه نه یه چیزی که آدم بگه اوکی انشاا. چیزی نیست 

چندروز اول که کاملاً برزخ بودم... گریان و داغون... بچه اول هم هست دخترم،نشد به اطرافیان نگم،چون داشتم به در و دیوار میزدم و با پزشکامون مشورت میکردم حتی محل کارم هم فهمیدن،ولی یه چند روز که گذشت و تکوناش شروع شد احساس کردم خودمو با این بچه در انداختم... این زنده ست و داره بزرگ میشه و من دنبال از بین بردنشم،بعد اینکه رفتم چهاربعدی و مطمین شدم بچه م ناهنجاری نداره به همه گفتم توی این سونو همه چی عادی بود،تصمیم گرفتم فقط به خودم برسم... 

با یه دکتر ژنتیک هم صحبت کردم خیلی حرفاش آرومم کرد... گفت اگه بدنش نتونه کنار بیاد به تولد نمیرسه... اگرم رسید و بدنیا اومد که مث خیلی از آدمای تک کلیه زندگی عادی داره 

دکتر زنانم ولی بخاطر حجم مایعم میترسه...  میگه کمه... ولی من نگران نیستم،خیلی هم نباید با استرس دکترا پیش رفت،وقتی تکان هاش خوبه و محسوسه یعنی اینکه حالش خوبه این قانون طبیعته... علم پزشکی اما و اگر زیاد داره 

دیشب همسرم یه همکارش رو بهم معرفی کرد که تازه توی45سالگی سر یه درد شکم ساده رفته سونو و فهمیده تک کلیه ست...  باهاش حرف زده بود خیلی امیدوار شده میگه دخترم حالش خوبه

خداروشکر نه نرفتم راستی شما در مورد کلیه لگنی چیزی شنیدی؟ میگن شاید کلیه لگنی داشته باشن 

آره اتفاقاً،میگن احتمالش هست که کلیه لگنی باشه که فعلاً دیده نمیشه یا ممکنه ماه های بالاتر دیده بشه،یا بعد بدنیا اومدنش و سونوگرافی از خود بچه!

حجم مایع آمنیوتیکت چطور بود؟ منم هنوز سونو نرفتم قراره هفته آینده برم

سلام خانوما، منم بچه م هیدرونفرز کلیه داشت و هم گفتن که کلیه هاش بخوبی رشد نکرده. گفتن که باید سقطش کنی، منم سقطش کردم. اما تازه تکوناش شروع شده بود و من الان به شدت پشیمونم ازین که به حرفشون گوش کردم و سقط کردم. شاید اگه میزاشتم زنده بمونه مشکلش برطرف میشد خود بخود تا ماه های بالاتر.

پسرم ، فرشته ی نازم، ۱۴ اسفند ۹۷ زمینی شد. خدایا مراقبش باش 💟