2789
عنوان

کلیه جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 7851 بازدید | 41 پست

سلام من پسرم تک کلیه دنیا اومده و مشکلی نداره سالم سرحال و شاد و سلامته

خیلی ادمها تا اخر عمر هم شاید متوجه نشن که تک کلیه هستن این مسله خاصی نیست یه مقدار مراقبت میکنیم تا اون کلبه که جای ۲ کلیه کار انجام میده سالم و سلامت بمونه 

هر ۶ ماه ازمایش ادرار و فشار خون 

هیچ دارویی لازم نیس هیچ فرقی نداره بزرگ شدنشون با همه بچه ها لطفا نگران نباشین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام من پسرم تک کلیه دنیا اومده و مشکلی نداره سالم سرحال و شاد و سلامته خیلی ادمها تا اخر عمر هم شا ...

ممنون منو امیدوار کردی به منم گفتن جنین تو سونو یک کلیش دیده نسده کلی استرس دارم یک کلیه هم 4/20 زده پلیکتازی خفیف به سقط هم فکر میکنم میترسم

سلام من پسرم تک کلیه دنیا اومده و مشکلی نداره سالم سرحال و شاد و سلامته خیلی ادمها تا اخر عمر هم شا ...

عزیزم پسرتون چندسالشه درحال حاضر؟چطور شد که متوجه شدید؟پرهیز غذایی یا ورزشی هم داره برای مراقبت بیشتر؟؟

عاشقتم خدا
سلام لطفا جواب بده الان بچت خوبه بدنیا اوردی

سلام عزیزم

بچه ی من به دنیا اومد و متاسفانه بعد سه ماه منو تنها گذاشت، با لطف خدا الان یه پسر یک ساله سالم دارم... روزای سختی بود و گذشت

بنظرم توی هر شرایطی با چند تا پزشک مشورت کنین و فرصت رو از دست ندین و از چیزی نترسین

عزیزم پسرتون چندسالشه درحال حاضر؟چطور شد که متوجه شدید؟پرهیز غذایی یا ورزشی هم داره برای مراقبت بیشت ...

تقریبا ۳ سالشه پرهیز خاصی نداره ولی خب نمک برای همه ضرر داره کمتر مصرف کنن بهتره 

من راستش خیلی تصادفی فهمیدیم تقریبا یه سال و نیم بود ویروس گرفت که تب کرد و بیمارستان بستری شد و وقتی چکاپ میکردن متوجه شدن ازمایش هسته ای هم دادیم تا مطمعن بشیم و تک کلیه بود بعدش خواهرم توی سی و اتدی سالگی اونم برای صفرا چکاپ داد فهمید یه کلیه اش خیلی کوچک هست و کار خاصی نمیکنه در نتیجه ژنتیکی هست و خب مشکلی هم نیست

تنها رعایت اینه که بچه عفونت ادراری نگیره در سالهای اولیه 

ممنون منو امیدوار کردی به منم گفتن جنین تو سونو یک کلیش دیده نسده کلی استرس دارم یک کلیه هم 4/20 زده ...

من میتونم اطمینان بدم بهت یک کلیه اصلا مشکلی نداره به هیچ عنوان دکتر به من گفت  که تعداد زیادی از مراجعانش مثلا برای چکام قبل از سربازی تازه متوجه شدن تک کلیه هستن برای اون مسله دیگه هم ببینین نطر فوق تخصص کلیه نوزادن چیه و نطر بپرسین 

ممنون عزیزم از پاسخ گوییت.🙏 منم پسرم ۸سالش بود رفتیم سونوگرافی متوجه شدیم کلیه راست نداره...یک ساختار کیستیک هم پشت مثانه اش هست نمیدونم چیه باخودم میگم شاید بقایای کلیه تحلیل رفته باشه..منم توی این دوسالی که متوجه شدم خیلی مضطرب وناراحتم😔

عاشقتم خدا
سلام خانوما، منم بچه م هیدرونفرز کلیه داشت و هم گفتن که کلیه هاش بخوبی رشد نکرده. گفتن که باید سقطش ...

سلام ببخشید شما چند هفته بودید که جنین این جوری شد؟ بهتون نگفتن داخل بدنش آب جمع شده؟ من 17 هفته سقط کردم گفتن دور بچه آب نیست ولی بدنش آب جمع کرده. گفتن مشکل کلیه شاید باشه 

سلام عزیزم بچه ی من به دنیا اومد و متاسفانه بعد سه ماه منو تنها گذاشت، با لطف خدا الان یه پسر یک سا ...

سلام.خیلی وقته از این تاپیک گذشته ولی تو رو خدا بگو چرا مرد؟ منم نگرانم یکبار میگن کلیه هست یکبار میگن نیست