2777
2789
عنوان

خواهش میکنم همه مامانا بیاید

189 بازدید | 15 پست

سلام من دیروز داشتم با بچم تو پارک میرفتیم یع پسره 18 19 ساله آمد گفت بچه پوشکی داری.. 

من یه خواهر مریض دارم میشه یدونه بهم بدی و من گفتم همراهم ندارم الان عذاب وجدان گرفتم، شما بودید می‌دادید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا من نفهمیدم

یعنی پوشک گدایی میکرد یا چی؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

خوب، یع موتور هم داشت انگار می‌خواستم بدم ولی زبونم قفل کرد

واقعا   الان  پوشک   اینا  گرونه   

یه  دختر  عموی   دو ماهه  دارم   عموم   رو دیدم   که  یه  بسته   پوشک  ۱۰ تایی  با یه  دستمال  مرطوب  و  یه   شربت  ایبوبروفن  خریده  بود  از  داروخونه  

گفت   به   اینا   یک  میلیون  و  ۱۰۰  پول  دادم  که    بعد  سه  روز   تموم  میشن  

واقعا  واس  کسی  که  درامد  خوبی نداره   سخته 

یدونه چ عیبی داشت میدادیش

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست