2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم از بس فکر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 28 پست
چرا تکلیف خودتو روشن نمیکنی؟ توی عالم برزخی گلم

چیکار کنم به خدا تنهام به کسی چیزی نمیتونم بگم نه دوستی نه رفیقی خانواده ام از همه بدتر ریختم تو خودم هر روز هر ساعت که نیست پیشم حالم بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون تازه ۵ ماهه عروسی کردم خودم تک و تنهام خانواده ام از صد تا دشمن برام بدترن بعد مدرک ندارم 💔 چیک ...

شوهرت مریضههه تو تازه عروسی باید نازتو بکشه حرف حرف تو باشه از اینکارو میکنه احمق 

کی در بیاره 💔 از کجا اونا را هم پاک نیکنه

نه بابا اون ثبت میشه قاضی بگه لیست کسایی که باهاشون تلفنی حرف زده رو در میاره 

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

از طرف خانواده ام رنج کشیدم گفتم ارامش میگیرم باهاش همش تو استرسم 💔

عزیزم تنهاراهت اینکه خودتو بزنی ب بیخیالی بهت پول میده آزادی داری؟

خواهری خدا ریششونو بسوزونه ولی جامعه پر شده از این آدمای خیانت کار میدونم سخته ولی ب روش نیار هر‌چی دعوا کنی یا درمورد این قضیه حرف بزنی بیشتر روتون ب روی هم باز میشه

عزیزم تنهاراهت اینکه خودتو بزنی ب بیخیالی بهت پول میده آزادی داری؟خواهری خدا ریششونو بسوزونه ولی جام ...

دیگه چیزی بهش نکفتم اخرین بار که گفتم گفت گورتو گم کن خونه بابات نمیخوامت میدونه کسی را ندارم اینطوری میگه پول اره میده ولی ازادی نه ندارم