شوهرم وقتی پیشم نیست چه سر کار چه رفته باشه بیرون همش حس میکنم رفته پیش اون دختره باهاش حرف میزنه میدونم به هم پیام میدن ولی نمیدونم همو میبینن یا نه خسته شدم دیروز تو ایینه دیدم موهام سفید شدن چند تاشون خدا شاهده وقتی نیستش همش تپش قلب دارم 🥲🥲🥲 چرا نمییرم راحت بشه بگو تو که اونو داشتی چرا اومدی تو زندگیم خسته ام 💔💔💔
عزیزم، احساساتت کاملاً قابل درکه و طبیعی هست که اینطور حس کنی وقتی به رابطهت شک داری. این احساسات میتونن فشار زیادی روی روحیهت بذارند و باعث استرس بشن. اما این که به خودت فشار بیاری و بخوای با افکار منفی خودتو اذیت کنی، فقط به سلامتیت ضرر میزنه. پیشنهاد میکنم یه بار با همسرت صادقانه و بدون جنگ و دعوا درباره این نگرانیها صحبت کنی. صحبت کردن باعث میشه بیشتر بفهمی و از شک و تردید بیرون بیای. شاید برات سخت باشه، ولی بهتره که احساساتت رو راحت با کسی که دوستش داری به اشتراک بذاری. اگر احساس میکنی که نیاز به حمایت بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. آیدی کانال: Ravabet_Zan_Aramesh
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
عزیزم، احساساتت کاملاً قابل درکه و طبیعی هست که اینطور حس کنی وقتی به رابطهت شک داری. این احساسات م ...
فکر میکنی حرف نزدم چرا زدم جونمو قسم خورد که باهاش حرف نمیزنه بلاکش میکنه ولی جرف میزنه شماره بلاکه ها ولی وقتی از خونه میره بیرون از بلاکی درش میاره تازه الان رفته بانک خوشتیپ کرده و رفته 💔💔 صبح ساعت ۶ دیدم با گوشیش ور میره تا من چشمامو باز کردم خاموشش کرره حسم میگه رفته پیش دختره💔🥲