2777
2789
عنوان

بچها امشب عروسی داریم بدبخت شدیم

379 بازدید | 29 پست

بدبختی اینه که من رفتم لختی ترین لباس انتخاب کردم بعد اونوقت بالای شونه هام موهای قهوه ای داره اما خیلیسیاه نیست زیر بغلمم الان کرم موبر زدم بازم یکم تیر س چه غلطی کنم درجه یکم این لباسم گرون خریدم نمیتونم نپوشه شما راهکار بدید تیرگی زیر بغلم و ارنجم کمتر بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم والا کرم جی خوبه ولی باید از چن روز قبل مدام میزدی به آرنجت راجب زیربغلم بجز لیزر هیچی تیرگیشو از بین نمیبره که اینم باید چن ماه میرفتی 🤕🥲😐

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

برو لوازم آرایشی پنکک مخصوص بدن بخر

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

واقعا جشن و عروسی رفتن واسه ما خانمها هیچ لذتی نداره..کاش ما هم مثل آقایون یه لباس ساده بپوشیم بریم با هم بگیم و بخندیم و یه روزی این دنگ و فنگ ها و این تجملات زنانه تمام بشه..ما خانمها زندگی رو واسه خودمون سخت کردیم