2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب بلده بیاد

59 بازدید | 8 پست

خواب دیدم قبرستون بودیم

یکی از آشناها فوت کرده بود سر مزار بودیم

روم و برگرداندم دیدم پدر بزرگم و مادربزرگم و یکی از همه هام س تایی روی ی قبر نشسته بودن

تو خواب داشتم فکر میکردم نکنه بابا بزرگم اومده دنبالشون ببرتشون؟تو خوابم خیلی جوون شده بود 

سال ۹۵ فوت کرد پدربزرگم 

مامان بزرگم و اون عمه م هم مشکل تیرویید دارن درگیرن غذا اینا سخت میده پایین از گلوشون هردو 

کسی می‌دونه تعبیرش چیه ؟

فقط حیدر امیرالمومنین است💚

واسه خونواده پدریت یه مشکل نا امید کننده ست ،چیزی که انگار امیدی به حل شدنش نیست 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی

دیگه خودت باید تشخیص بدی اگه الان مشکلی دارن که هیچ اگه نه که به موضوع نا امید کننده واسشون پیش میاد ،، کلا خوابی که به قبرستون میخوره همین مضمون و داره

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
دیگه خودت باید تشخیص بدی اگه الان مشکلی دارن که هیچ اگه نه که به موضوع نا امید کننده واسشون پیش میاد ...

اوهوم مشکل ک زیاد دارن...

من ترسیدم بابابزرگم اومده بود ببرتشون بمیرن 🤕چون مریضم هستن

فقط حیدر امیرالمومنین است💚

اوهوم مشکل ک زیاد دارن...من ترسیدم بابابزرگم اومده بود ببرتشون بمیرن 🤕چون مریضم هستن

نه عزیزم تعبیرش به فوتی نمیخوره 

مرسی مهربونم

خواهش میکنم 🌷