لطفا اونایی که موی سفیدشون رو دوست دارن نظر ندن من نفرت دارم از مو سفید ۳۷ سالم شما چکار میکنین چه رنگی میزازین چند وقت یبار میزارین راهنمایی کنین لطفا
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
از ۱۴ سالگی در حال سفید شدنه، اوایل عاشقش بودم الان که نزدیک ۲۰ سالمه دیگه خیلی خوشم نمیاد، یاد بدبخ ...
خیلی زود شروع شده یه چکاپ کن ، کمبود ویتامین ها و یا بعضی بیماری ها مثل تیروئید یا هاشیموتو یا حتی اگه اشتباه نکنم تنبلی تخمدان و غیره ممکنه باعث بشه ، ژن تو سن بالاتر اثر میذاره معمولا
رنگ که کنی مجبور میشی هربار ریشه در بیاد باز رنگ کنی.من از این حالت خوشم نمیاد .برای همین دیگه رنگ ن ...
رنگ سفیدم اخه تا یه سنی جذابه، من تا پارسال عاشق موهام بودم ولی هرچی میگذره همه بهم میگن ۲۵ سالته انقدر موهلت سفید شده؟ با اینکه خیلی بی بی فیسم؛ سر همین واقعا ناراحت میشم چون سفیدی موهای من اصلا ارثی نیست؛ از استرس و ناراحتیه
این سوال منم هست. وقتی موهای سفید کم هستن به نظرتون یه رنگ قهوه ای یا تیره بذاریم یا هایلایت روشن روی زمینه موهای خودمون بذاریم. اخه با هایلایت هم سفیدی ها زیاد دیده نمیشن
عزیزم ۳۷ زوده به نظرمالان خانما سن مو سفید شدنشون اومده پایین بخاطر رنگ مو و دکلره و شامپوهای بی کیف ...
عزیزم اون ماله نسل قبل بود من رنگ مو تو عمرم نکردم موهام پرپشت از ۲۲ سالگی سفید شد دورو برم خیلی زیاد شده یکم مشکوک واکسن ها شدم خدایی چون بعد از تزریق اون یهو ۱۰ برابر شد
میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم
خیلی زود شروع شده یه چکاپ کن ، کمبود ویتامین ها و یا بعضی بیماری ها مثل تیروئید یا هاشیموتو یا حتی ...
هرسال چکاپ میدم هیچ مشکلی ندارم حتی یه ویتامینمم کم نیست؛ ارثی هم نیست چون خانوادم همه از ۳۰ به بالا شروع کرده سفید شدن؛ برای من از استرس و ناراحتیه، خیلی تو تنش میندازم خودمو، خیلیم به خاطرش رفتیم دکتر، گفت از اعصابه