2777
2789
عنوان

بعد سفید شدن موهاتون چکار کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1278 بازدید | 81 پست
منظورم رنگ خاصی هست که کمتر مضر باشه

سعی کن رنگهایی استفاده کنی که گیاهی باشه.

بعدش وقتی رنگی هم میزاری باید ببینی به موهات میسازه یا نه.مثلا اون زمان رنگ میکردم برندهای مویی که چند نفر میزدن‌ به من نمیساخت.رنگ‌موی مارال خوب بود که بدون آمونیاک هستش.رنگ مو گیاهی اماده مارال مدل قهوه ای روشن شماره 5.۰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۲۳ ام نخ نخ سفید دارم 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

من حنا میکنم و البته روغن گرم زدن خیلی پیشگیری کرده

روغن گرم چیه میخورن؟

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
عزیزم اون ماله نسل قبل بود من رنگ مو تو عمرم نکردم موهام پرپشت از ۲۲ سالگی سفید شد دورو برم خیلی زیا ...

چند سالته؟ سفید شدن مو خیلی هم به ژن بستگی داره

چون کلا مامانم و دایی هام و خاله هام موهاشون مشکیه ماشالله مثلا یه داییم ۶۰ سالشه هم پر پشت هم مشکی

ولی خونواده بابام زود سفید کردن، بابای خودم از همه دایی هام کوچیک تره ولی کم کم دیگه هیچ سیاهی تو موهاش و ريشش معلوم نیست همش سفید شده 

به نسل قبل و نسل جدید نیست

من که اوایل رنگ میکردم؛ اما الان حوصله رنگ گذاشتن مداوم ندارم. گذاشتم موهام بلند بشه و رنگ طبیعیشو بگیره. با موهای سفیدمم ـحوصلم بگیره قیچی میکنم. حوصلمم نگیره سرجاش میمونه🥴🥴🥴.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

۳۳ سالمه کلی سفید دارم هیچیسالی یبار رنگ

پس کلی سفید نداری که میتونی یک سال تحمل کنی😉

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
چند سالته؟ سفید شدن مو خیلی هم به ژن بستگی دارهچون کلا مامانم و دایی هام و خاله هام موهاشون مشکیه ما ...

اصلا توی ژن ام ندارم مامانم ۵۰ سالگی سفید کرد

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

چرا ارایشگاه رنگ میزنیم سفیدی رو پوشش میده ولی تو خونه نه امروز موهای مامانموتو خونه رنگ زدم با اکسیدان ۶ سفیدیارواصلا پوشش نداد

واسه خودمم هنینطور

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 22 دقیقه پیش
2791
2779
2792