2777
2789
عنوان

امشب اسنپ گرفتم بیاین بگم چی شد

235 بازدید | 19 پست

ساعت یازده شب کارم تمام شد 

عکاس عروسیم

بعد اسنپ گرفتم

وسط راه  تو بلوار تاریک و خلوت ایستاد

جائیکه مثل اتوبان ماشینا تند حرکت میکنن و تاریک

اگه تو شهر می ایستاد نمیترسیدم

گفت تسمه ماشینم پاره شده

نمیشه حرکت کنم باید خنک بشه

میتونم حرکت کنم ولی کوتاه کوتاه که داغ نکنه

ده دقیقه ایستاد

منم از ترس داشتم سکته میکردم

نمیدونستم راست میگه یا نقشه کشیده

داشتم فک میکردم الان حتما منتظر هم دستش هشت

بعد یه موتور ایستاد بش گفت کمک میخوای گفت نه

موتوره که اومد گفتم تمام شد کارم ساخته

بعد اومد گفت یه اسنپ دیگه بگیرید

منم سریع گرفتم

خیلی ترسیدم بیشعور میتونست یخ جای شلوغ وایسه

نمیگه یه دختر تنها میترسه

چون ماشینش میتونست حرکت کنه خودش نخواست

ماشینش تندر 90 بود صندلی هاشم پلاستیک داشتن

نمیدونن شکایتش کنم یا نه

خیلیییی ترسیدم 

خو مگه تو جای شلوغ خراب شد ک تو جای شلوغ وایسته 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید همون موقع ک گفت خرابه میگفتی عجله دارم لغو میکنم دوباره اسنپ میزنم

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

نه بابا چرا شکایت کنی مگه چکار کرده بنده خدا

خب وقتی تسمه پاره کرده باشه

باید وایسه

یواش یواشم بره ماشین نابود میشه

خودش کم بدبخته دیگه تو نونش و نبُر

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
ینی ماشین نو بود

راست میگی ها اما شاید از اینا بوده که نایلونای ماشینو جدا نمیکنه🤣

تو خودت رو تصور کن تو بیابون راننده وایسه

تصور کردم

ولی وقتی طرف کاری نکرده و واقعا ماشینش رو به نابودیه

منم کِرم نمیریزم شکایت کنم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”