2777
2789
عنوان

بچه ها بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 91 پست
بله توپرم پوستم‌روشن موهامم‌خیلی بلند تا پایین باسنم میاد بافتش هرجا میرم همه وااای میگن به موهام ول ...

اگ توپری مطمعن باش روت کراشه پس🤣

اکثر ما برای چیزهایی میجنگیم که ابتدایی ترین داشته های دیگرانه و این یه تراژدیه :)

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ده سال بزرگتر چیزی نیس واقعاولی اگ طلاق گرفته بنظرم مالی نیس وگرنه زنش از دندون پزشک نمیگذشت🤣دیگ ای ...

اخلاقش افتضاح افتضاااااح یهو مهربون میشه امروز همش میخندید به حرفام به کارام

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

ی حسایی داره بهت بنظرم

اکثر ما برای چیزهایی میجنگیم که ابتدایی ترین داشته های دیگرانه و این یه تراژدیه :)

ببین حس من میگه این الان داره سعی می‌کنه بامهربونی تورو جذب کنه که موفقم شده اما یادت نره خود واقعیش همون آدم بداخلاقیه که با بقیه هست.این چیزا بعد ازدواج مشخص میشه

اسی نظرت چیه که به کارت تو اون محیط ادامه ندی؟

همینکارو میکنم نمیتونم دیگه اون سمت نمیرم خودشم کرم میریزه قرار ازمون ازمون بگیره هرکی قبول شد بمون اونجا از منو یکی دیگه پرسید دختر اعتراص و دعوا چرا دکتر به تو هی اسون میگیره خیلیییی عصبیه ولی من هر اشتباهی میکنم کوچکترین حرفی بهم نمیزنه همیناش جذبم کرد

ببین حس من میگه این الان داره سعی می‌کنه بامهربونی تورو جذب کنه که موفقم شده اما یادت نره خود واقعیش ...

ازدواج چیه نه به خدا اون کجا من کجا اصلا به ازدواج فکر نمیکنم حتی به دوستیم فکر نمیکمم فقط میگم از دلم بره از ذهنپ بره 

به خداوندی خدا تنها چیزی که بهش فکر نمیکنم جراح بودنش ای کاش یه کارگر بود ای کااااش

قسم نخور گلم 

اگه کارگر بود جواب سلامشم نمیدادی. 

دیگه هممون هم جنسیم . خوووووووب میفهمیم این چیزارو.‌