2777
2789
عنوان

بچه ها بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1408 بازدید | 91 پست
اخلاقش افتضاح افتضاااااح یهو مهربون میشه امروز همش میخندید به حرفام به کارام

با این رفتار  خیلی آشنام.معمولا آدمای پولدار مثل دندونپزشک،با تازه واردا گرم میگیرن ومهربونن،بعدکه دختر وابسته شد وبهش پا داد،یک طرفه همه چیو تموم میکنن.

خیلی مواظب باش،مطمئن باش مردیکه عاشق باشه،تارف نداره و حسشو میگه.گول نگاهشونو نخور...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قسم نخور گلم اگه کارگر بود جواب سلامشم نمیدادی. دیگه هممون هم جنسیم . خوووووووب میفهمیم این چیزارو.‌

چرا باورم نداری ؟؟میشه فقط تو یکی باورم کنی؟نمیشناسمت نه میدونم زنی یا مرد فقط ازت میخوام باورم کنی به ازدواج باهاش فکر نمیکنم چون موقعیتش نه به من میاو نه خونواده ولی ایکاش یع کارگر افغانی بود به خاطر همیین مهربونی گاه به گاهش جونمم براش میدادم 

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

عزیزم دکترابعضی یادشون هیزن نگاه عاشقانه رو بانگاه مسموم اشتباه نگیر

امروز انقد سوتی دادم جلوش ابروم رفت امشبم برگشتم گفتم دکتر خسته نباشی اونم گفت خواهش میکنم از من بدتر سوتی داد خخ

این کجاش سوتیه؟ متوجه نشدم

سوتیای من زیاد بود اون اشتباه گفت خواهش میکنم در جواب خسته نباشید باید بگه ممنون همچین نه خواهش میکنم  منکه تشکر نکردم ازش