2777
2789
عنوان

بچه ها بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1408 بازدید | 91 پست
امروز انقد سوتی دادم جلوش ابروم رفت امشبم برگشتم گفتم دکتر خسته نباشی اونم گفت خواهش میکنم از من بدت ...

واقعا که، چرا اینقدر خودتو سطح پایین میبینی؟؟؟؟؟؟ بقول خودت اندام و ظاهرت خوبه دانشجو هم هستی اخلاق هم خوبه مگه یه مرد چی میخواد جز اینا؟؟؟ تازه از خداشم باشه که بخواد با دختر مجرد ازدواج کنه همه چی ک پول نیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی مارمولکه طرف قشنگ معلومه برا اسی نقشه داره

به خدا امروز رفتم اتاقش یه مریض داشت یه دستیار دیگه بود همراه مریض بود خودش بود تا رسیدم گفت خانم فلانی بخند دندودانتو رو هم بزار مریض ببینه چجوری اینکارو بکنه خب لعنت بهت خودت میکردی منم هول شدم گفتم نمیدونم چجوری

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

واقعا که، چرا اینقدر خودتو سطح پایین میبینی؟؟؟؟؟؟ بقول خودت اندام و ظاهرت خوبه دانشجو هم هستی اخلاق ...

نمیشه ماه نازم نمیشه انقد غیر ممکن استغفرالله مثل اینه عاسق محرمم بشه

به نظرم کارتو ول نکن ادامه بده شاید اتفاقای قشنگی افتاد😍😉ولی خیلی گرم‌نگیر حواستو جمع کن . سنگین ب ...

نه نازنینم نمیشه گلم نمیشه

ذهن خودتو درگیر نکن . تو برو سر کارت و بیا . اگرم پیشنهادی از طرفش داشتی اونوقت بشین فکر کن

نمیرم خودمو میشناسم نرم از سرم مبفته

اتفاقا جادوگر باسوادا خطرناکن !از شانس عنت توی گوه یه چیزی تو اون روحت داری که اون جادوگر پریود الحا ...

شوخی میکنی الان؟