2777
2789
عنوان

معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 38 پست
میشه دعا کنی واسه ما هم معجزه کنه بابام بیمارستانه😔

تو هر اتفاقی ، خیر را ببین ...الهی که به حق خودش و هوالشافی ، شفا پیدا کنن پدر نازنین تون 🤲🤲🤲🤲😘

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت بارها دیدی...........حالا من منتظرم فقط یکبار ببینم

براش جا باز کردی ؟ 

از صاحب معجزه خواستی ؟

مراقبه کردی؟

باید زمینه شو فراهم کنی ....😊

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
براش جا باز کردی ؟ از صاحب معجزه خواستی ؟مراقبه کردی؟باید زمینه شو فراهم کنی ....😊

ای خواهر...........اقدر باهاش حرف زدم........چله گرفتم...............دوری از گناه تا جایی که تونستم کردم...........................سالهاست بهم جواب نداده

خودت باش...مگه خودت چشه؟

حاجت روا باشی 🙏🏼💕 میشه منم دعا کنی پولی که منتظرشم دستم بیاد خونه دار شم

ممنونم عزیز دلم ...

تصور کن همین پولی که منتظرشی اومده و شما داری شکر گذاری می‌کنی بابتش ...هر روز تو دفتر شکر گذاری ت بنویس ...الهی شکرت ، ممنونم هزار مرتبه شکرت ، پولی که میخواستم رسید 

الهی شکرت خونه دار شدم ...

اصلا خدا از جایی که فکرش رو نمیکنی می‌رسونه ، پس لطفا به محل و چگونگی ش فکر نکن ...فقط تصور کن خدا از جایی که در مخیله ت هم نمیگنجه برات فراهم کرده پول رو ....👌

ممنونم عزیز دلم ...تصور کن همین پولی که منتظرشی اومده و شما داری شکر گذاری می‌کنی بابتش ...هر روز تو ...

دقیقا 

دفتر ها پر کردم  و از فعل  حال  استفاده میکنم جانم 

متشکرم ♥️♥️💕💕🙏🏼🙏🏼🙏🏼

💛🌻🐵🐒 خدا در دل شکسته است❤️❤️❤️❤️

ای خواهر...........اقدر باهاش حرف زدم........چله گرفتم...............دوری از گناه تا جایی که تونستم ...

پس بهش چسبیدی!

آنچه که ما رو از نتیجه دور می‌کنه ، همین چسبیدن و رها نکردنه ...

تو دعاتو بکن و بفرستش به عالم بالا و اینجا بدون نگرانی و با خیال راحت زندگی روزمره تو بکن با آگاهی ...با علم به اینکه شده ، میشه ، شدنیه ....

نه اینکه فکر کنی محاله ، نمیشه ، از بخت من بدوره ....

من‌گم‌ شدم انگار

بخواه ، پیدا میشی 

پس بهش چسبیدی!آنچه که ما رو از نتیجه دور می‌کنه ، همین چسبیدن و رها نکردنه ...تو دعاتو بکن و بفرستش ...

انقدر مشغله دارم فرصت نمیکنم بهش بچسبم.........ولی دربارش دعا میکنم و با خدا حرف میزنم..........دریغ از یه جواب

خودت باش...مگه خودت چشه؟

انقدر مشغله دارم فرصت نمیکنم بهش بچسبم.........ولی دربارش دعا میکنم و با خدا حرف میزنم..........دریغ ...

کانال استاد حدادیان رو داری ؟