2821
2789
عنوان

معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 38 پست
میشه دعا کنی واسه ما هم معجزه کنه بابام بیمارستانه😔

تو هر اتفاقی ، خیر را ببین ...الهی که به حق خودش و هوالشافی ، شفا پیدا کنن پدر نازنین تون 🤲🤲🤲🤲😘

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوشبحالت بارها دیدی...........حالا من منتظرم فقط یکبار ببینم

براش جا باز کردی ؟ 

از صاحب معجزه خواستی ؟

مراقبه کردی؟

باید زمینه شو فراهم کنی ....😊

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
براش جا باز کردی ؟ از صاحب معجزه خواستی ؟مراقبه کردی؟باید زمینه شو فراهم کنی ....😊

ای خواهر...........اقدر باهاش حرف زدم........چله گرفتم...............دوری از گناه تا جایی که تونستم کردم...........................سالهاست بهم جواب نداده

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

حاجت روا باشی 🙏🏼💕 میشه منم دعا کنی پولی که منتظرشم دستم بیاد خونه دار شم

ممنونم عزیز دلم ...

تصور کن همین پولی که منتظرشی اومده و شما داری شکر گذاری می‌کنی بابتش ...هر روز تو دفتر شکر گذاری ت بنویس ...الهی شکرت ، ممنونم هزار مرتبه شکرت ، پولی که میخواستم رسید 

الهی شکرت خونه دار شدم ...

اصلا خدا از جایی که فکرش رو نمیکنی می‌رسونه ، پس لطفا به محل و چگونگی ش فکر نکن ...فقط تصور کن خدا از جایی که در مخیله ت هم نمیگنجه برات فراهم کرده پول رو ....👌

ممنونم عزیز دلم ...تصور کن همین پولی که منتظرشی اومده و شما داری شکر گذاری می‌کنی بابتش ...هر روز تو ...

دقیقا 

دفتر ها پر کردم  و از فعل  حال  استفاده میکنم جانم 

متشکرم ♥️♥️💕💕🙏🏼🙏🏼🙏🏼

۲۶ساله ام اما رنگ جوانی شادی آزادی رهایی استقلال ندیده ام

ای خواهر...........اقدر باهاش حرف زدم........چله گرفتم...............دوری از گناه تا جایی که تونستم ...

پس بهش چسبیدی!

آنچه که ما رو از نتیجه دور می‌کنه ، همین چسبیدن و رها نکردنه ...

تو دعاتو بکن و بفرستش به عالم بالا و اینجا بدون نگرانی و با خیال راحت زندگی روزمره تو بکن با آگاهی ...با علم به اینکه شده ، میشه ، شدنیه ....

نه اینکه فکر کنی محاله ، نمیشه ، از بخت من بدوره ....

من‌گم‌ شدم انگار

بخواه ، پیدا میشی 

پس بهش چسبیدی!آنچه که ما رو از نتیجه دور می‌کنه ، همین چسبیدن و رها نکردنه ...تو دعاتو بکن و بفرستش ...

انقدر مشغله دارم فرصت نمیکنم بهش بچسبم.........ولی دربارش دعا میکنم و با خدا حرف میزنم..........دریغ از یه جواب

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

انقدر مشغله دارم فرصت نمیکنم بهش بچسبم.........ولی دربارش دعا میکنم و با خدا حرف میزنم..........دریغ ...

کانال استاد حدادیان رو داری ؟

کانال استاد حدادیان رو داری ؟

نه زیاد مجازی نمیرم............الانم با کامپیوتر محل کارم اومدم سایت