2777
2789
عنوان

معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 38 پست
میشه دعا کنی واسه ما هم معجزه کنه بابام بیمارستانه😔

تو هر اتفاقی ، خیر را ببین ...الهی که به حق خودش و هوالشافی ، شفا پیدا کنن پدر نازنین تون 🤲🤲🤲🤲😘

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالت بارها دیدی...........حالا من منتظرم فقط یکبار ببینم

براش جا باز کردی ؟ 

از صاحب معجزه خواستی ؟

مراقبه کردی؟

باید زمینه شو فراهم کنی ....😊

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
براش جا باز کردی ؟ از صاحب معجزه خواستی ؟مراقبه کردی؟باید زمینه شو فراهم کنی ....😊

ای خواهر...........اقدر باهاش حرف زدم........چله گرفتم...............دوری از گناه تا جایی که تونستم کردم...........................سالهاست بهم جواب نداده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

حاجت روا باشی 🙏🏼💕 میشه منم دعا کنی پولی که منتظرشم دستم بیاد خونه دار شم

ممنونم عزیز دلم ...

تصور کن همین پولی که منتظرشی اومده و شما داری شکر گذاری می‌کنی بابتش ...هر روز تو دفتر شکر گذاری ت بنویس ...الهی شکرت ، ممنونم هزار مرتبه شکرت ، پولی که میخواستم رسید 

الهی شکرت خونه دار شدم ...

اصلا خدا از جایی که فکرش رو نمیکنی می‌رسونه ، پس لطفا به محل و چگونگی ش فکر نکن ...فقط تصور کن خدا از جایی که در مخیله ت هم نمیگنجه برات فراهم کرده پول رو ....👌

ممنونم عزیز دلم ...تصور کن همین پولی که منتظرشی اومده و شما داری شکر گذاری می‌کنی بابتش ...هر روز تو ...

دقیقا 

دفتر ها پر کردم  و از فعل  حال  استفاده میکنم جانم 

متشکرم ♥️♥️💕💕🙏🏼🙏🏼🙏🏼

ای خواهر...........اقدر باهاش حرف زدم........چله گرفتم...............دوری از گناه تا جایی که تونستم ...

پس بهش چسبیدی!

آنچه که ما رو از نتیجه دور می‌کنه ، همین چسبیدن و رها نکردنه ...

تو دعاتو بکن و بفرستش به عالم بالا و اینجا بدون نگرانی و با خیال راحت زندگی روزمره تو بکن با آگاهی ...با علم به اینکه شده ، میشه ، شدنیه ....

نه اینکه فکر کنی محاله ، نمیشه ، از بخت من بدوره ....

من‌گم‌ شدم انگار

بخواه ، پیدا میشی 

پس بهش چسبیدی!آنچه که ما رو از نتیجه دور می‌کنه ، همین چسبیدن و رها نکردنه ...تو دعاتو بکن و بفرستش ...

انقدر مشغله دارم فرصت نمیکنم بهش بچسبم.........ولی دربارش دعا میکنم و با خدا حرف میزنم..........دریغ از یه جواب

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

انقدر مشغله دارم فرصت نمیکنم بهش بچسبم.........ولی دربارش دعا میکنم و با خدا حرف میزنم..........دریغ ...

کانال استاد حدادیان رو داری ؟

کانال استاد حدادیان رو داری ؟

نه زیاد مجازی نمیرم............الانم با کامپیوتر محل کارم اومدم سایت