2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه منظورت جلال موقاریه  چیزی که من از 6 سال پیش یادمه این بشر خوب درس میده ولی کش میده هی (فک کنم واسع کنکور باشه نکات بیشترش) الانو نمیدوونم ولی  جمع بندی اشم خوبه بود و  بعد ویدیو  کتابو روخونی کنی  فول میشی 

مردی که می گوید : تنها تورو دوست دارم مانند زنی هست که قول داده مغازه هارو بگردد ولی چیزی نخرد☹️ ممد هوگو 2001 

اصلا وقت ندارم آخهفرداعم‌ باید برم کلاس تا ساعت ظهر نیستم اصلا

اگه کلا نخوندی که با ویدیو نمیتونی دو روزه جمعش کنی شروع کن فقط متن کتاب و بخون برا شبه نهایی کفاف میکنه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
اگه منظورت جلال موقاریه چیزی که من از 6 سال پیش یادمه این بشر خوب درس میده ولی کش میده هی (فک کنم و ...

خب من میخام تورق سریع رو نگاه کنم‌ که یاد بگیرم فصل رو بعد کتابو بخونم‌ یه دور

زیست شناسی

با ویدیو دیدن نمی تونید بخونید .

تنها کاری میتونید بکنید رو رو خوانی وار چند بار بخونید .

من خودم تو این موقعیت بودم 

که ۱۱ تا درس تو یه شب جمع کردم 😂😂😅😅 زمین شناسی بود 

💜Army. For ever💜✌️
خب من میخام تورق سریع رو نگاه کنم‌ که یاد بگیرم فصل رو بعد کتابو بخونم‌ یه دور

تازه فهمیدم تورق سریع چیه یه جمع بندی کلیه  اندازه  24 25 جلسه  منم کلا چه یازدهم و دوازدهم امتحان نهایی این حرکت و زدم جمع بندی  مقاری نگاه میکردم نمره امم بالا شد    کاری خوبی میکنی 

مردی که می گوید : تنها تورو دوست دارم مانند زنی هست که قول داده مغازه هارو بگردد ولی چیزی نخرد☹️ ممد هوگو 2001 

با ویدیو دیدن نمی تونید بخونید .تنها کاری میتونید بکنید رو رو خوانی وار چند بار بخونید .من خودم تو ا ...

فیلم تورق سریع رو نگاه کردم واقعا خیلی خلاصه میگفت به دردم نخورد

تازه فهمیدم تورق سریع چیه یه جمع بندی کلیه اندازه 24 25 جلسه منم کلا چه یازدهم و دوازدهم امتحان ن ...

خیلی خلاصه داره میگه آخه

میگم آخرش کاش نگاه کنم وقتی کامل خوندم‌ برای مرور اونو نگاه کنم