beauty_grow مدیر استارتر عضویت: 1403/12/15 تعداد پست: 850 عنوان رشته ریاضی یا تجربی کمک کنین 100 بازدید | 13 پست خواهرم میخواد انتخاب رشته کنه الانم کم مونده یروز میگه تحربی یه روز میگه ریاضیبنظرتون کدومش بهتره ایدنش چه تو ایران چه تو خارج 1404/02/10 | 17:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mbjkk عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 1978 از نظر من که انسانی بهتر از هردوشون ۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥💋💋💋
beauty_grow مدیر استارتر عضویت: 1403/12/15 تعداد پست: 850 از نظر من که انسانی بهتر از هردوشون فرهنگیان داره که اونم دوست نداره
ehsandark_xtw عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 7675 ریاضی بهتره چون درساش فقط حفظسات نیستن و اونجا چیزی نباید حفظ کنه باید یاد بگیره.جدا از اون قبول شدن تو کنکور ریاضی راحت تره و تنوع شغلی زیادی هم داره جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم;)
beauty_grow مدیر استارتر عضویت: 1403/12/15 تعداد پست: 850 تجربی خوبه ولی سخته اگر درسش عالیه بره تجربی درسش خوبه به پوست موعم علاقه داره مهاجرتش چطوره درامدش؟عاشق مهاجرته
beauty_grow مدیر استارتر عضویت: 1403/12/15 تعداد پست: 850 ریاضی بهتره چون درساش فقط حفظسات نیستن و اونجا چیزی نباید حفظ کنه باید یاد بگیره.جدا از اون قبول شدن ... میگه برم ریاضی کامپیوتر میخونم تجربیم برم پوست مو کدومش بهتره درسش خوبه بخواد میتونه بخونه
beauty_grow مدیر استارتر عضویت: 1403/12/15 تعداد پست: 850 به چی علاقه داره مهمه بین کامپیوتر و پوست مو مونده
apple_زمینی عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 13850 درسش خوبه به پوست موعم علاقه داره مهاجرتش چطوره درامدش؟عاشق مهاجرته تا مهاجرت خیلی مونده حالا تا اون موقع اپلای و ویزا شاید شرایطش تغییر کرد الان مهاجرت رو بیخیال فقط تمرکز کنه رو نمرات دبیرستان و کنکورش
mikaei عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 222 بین کامپیوتر و پوست مو مونده بخواد تجربی بخونه باید توان و علاقه شو داشته باشع ریاضی هم همینطور بزار خوب بشینه فکر کنه ک بعدش بتونه با درساشون کنار بیاد
beauty_grow مدیر استارتر عضویت: 1403/12/15 تعداد پست: 850 تا مهاجرت خیلی مونده حالا تا اون موقع اپلای و ویزا شاید شرایطش تغییر کرد الان مهاجرت رو بیخیال فقط ت ... معلمشون گفته رشته کامپیوتر مهاجرتش خوبه بخاطر همین میخواد ریاضی بخونه ولی علاقش پوست موعه
mikaei عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 222 معلمشون گفته رشته کامپیوتر مهاجرتش خوبه بخاطر همین میخواد ریاضی بخونه ولی علاقش پوست موعه با رشته های دیگه هم میتونه مهاجرت کنه بره دنبال علاقه ش بهتره بنظرم
ehsandark_xtw عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 7675 میگه برم ریاضی کامپیوتر میخونم تجربیم برم پوست مو کدومش بهتره درسش خوبه بخواد میتونه بخونه آینده کامپیوتر خیلی بهتره.چون دوره و زمونه داره میره به سمت کارای آنلاین و پشت میزی و کامپیوتری و طلب این جور خدمات هرروز داره بیشتر میشه جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم;)