2777
2789

از نظر من که انسانی بهتر از هردوشون

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ریاضی بهتره چون درساش فقط حفظسات نیستن و اونجا چیزی نباید حفظ کنه باید یاد بگیره.جدا از اون قبول شدن تو کنکور ریاضی راحت تره و تنوع شغلی زیادی هم داره

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

ریاضی بهتره چون درساش فقط حفظسات نیستن و اونجا چیزی نباید حفظ کنه باید یاد بگیره.جدا از اون قبول شدن ...

میگه برم ریاضی کامپیوتر میخونم تجربیم برم پوست مو 

کدومش بهتره درسش خوبه بخواد میتونه بخونه

درسش خوبه به پوست موعم علاقه داره مهاجرتش چطوره درامدش؟عاشق مهاجرته

تا مهاجرت خیلی مونده حالا تا اون موقع اپلای و ویزا شاید شرایطش تغییر کرد 

الان مهاجرت رو بیخیال فقط تمرکز کنه رو نمرات دبیرستان و کنکورش

تا مهاجرت خیلی مونده حالا تا اون موقع اپلای و ویزا شاید شرایطش تغییر کرد الان مهاجرت رو بیخیال فقط ت ...

معلمشون گفته رشته کامپیوتر مهاجرتش خوبه بخاطر همین میخواد ریاضی بخونه ولی علاقش پوست موعه

میگه برم ریاضی کامپیوتر میخونم تجربیم برم پوست مو کدومش بهتره درسش خوبه بخواد میتونه بخونه

آینده کامپیوتر خیلی بهتره.چون دوره و زمونه داره می‌ره به سمت کارای آنلاین و پشت میزی و کامپیوتری و طلب این جور خدمات هرروز داره بیشتر میشه

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩