2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببینم گلم چربیسوزی موضعی نداریم

ک بری دمبل بزنی لاغرشی

یا حتی ایروبیک

اگ رژیمت اوکی باش تو کالری نقصان باشی

و ورزش کنی لاغرمیشی 

اما

بدنسازی همزمان چربیسوزی و عضله سازی انجام میش خش فرم میشی

اما ایروبیک یا کلا هوازی کلا سایز کم میکنی ینی مث بدنسازا نمیشی ک کمرت باریک شه و باسنت بزرگ

چون عضله سازی فقططط با بدنسازی

...
ببینم گلم چربیسوزی موضعی نداریمک بری دمبل بزنی لاغرشییا حتی ایروبیکاگ رژیمت اوکی باش تو کالری نقصان ...

حالا ببین کدومو میخای

اما رژیم خیلی مهمه ها کربو پروتئین فیبر کالری کل

...
روی باسن تاثیر داره ؟

بدنسازی؟

بله ک داره رو همه جا

مگ بدنساز ندیدی تاحالا گلم باسناشونو اما خب زمان میخاد و رژیمت خصوصا پروتئین و اینک چ حرکاتی بزنی و حتما باید تا ناتوانی بزنی و...

...
بدنسازی؟بله ک داره رو همه جامگ بدنساز ندیدی تاحالا گلم باسناشونو اما خب زمان میخاد و رژیمت خصوصا پرو ...

من بدنسازی یه مدتی هست که شروع کردم عزیزم. میخواستم برجسته بشه گفتم بپرسم ببینم شما رفتی و نتیجه گرفتی واسش؟

من بدنسازی یه مدتی هست که شروع کردم عزیزم. میخواستم برجسته بشه گفتم بپرسم ببینم شما رفتی و نتیجه گرف ...

ببین رژیمت اوکی باشه

پروتئین خصوصا

و حرکات درست و خوب برای باسن بزنی و ب ناتوانی برسی و خلاصه خوب کار کنی اره چرا نشه

ببین اونای ک جواب نمیگیرن

یا رژیمشون اوکی نیس یا حرکات درست نمیزنن خیلی خوب کارنمیکنن

...